ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθεώνουν τον Κουρμπέλη λόγω... ΠΑΟΚ

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθεώνουν τον Κουρμπέλη λόγω... ΠΑΟΚ

Ο Κουρμπέλης δεν έκλεισε στον ΠΑΟΚ και οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον αποθέωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των αρχηγό τους

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν άφησαν ασχολίαστη την στάση του Κουρμπέλη στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

 

Επίθεση αγάπης δέχθηκε στα social media, μετά και την απόφασή του να μην μετακινηθεί στον Δικέφαλο του Βορά. Ο αρχηγός των Πράσινων εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στις τάξεις του Παναθηναϊκού ή να μετακινηθεί σε ομάδα του εξωτερικού. Με λέξεις όπως «αρχηγάρα» όπως και «παντλονάτος» οι φίλοι της ομάδας αποθέωσαν τον ποδοσφαιριστή.

 

Ενδεικτικά κάποια χαρακτηριστικά κάποια σχόλια του Instagram :

 

«Τι να πει κάνεις για τη στάση σου ρε @kourbe_25_ πραγματικά είσαι παντελονάτος!!! Κρίμα που η κατάσταση ειναι ετσι και δυστυχώς θα σε χάσουμε είτε τωρα είτε το καλοκαίρι, αλλά αξίζεις συγχαρητήρια για όλη σου τη στάση που δεν πηγές στον ΠΑΟΚ η σε άλλη ελληνική ομάδα και που φέρνεις και λεφτά στην ομάδα μας !!! Και πάλι μπράβο και οτι καλύτερο με υγεία ρε παιχταρά και μακάρι μια μέρα να ξανά φορέσεις τα πράσινα και το περιβραχιόνιο»

 

«Παιχτούρα μας συγκίνησες ρε.....στις στιγμές αυτές που περνά ο σύλλογος έδειξες πόσο παντελονάτος είσαι....μπράβο πολλά ρε Δημήτρη.....ο Θεός να σε έχει πάντα υγιή!!!!!»

 

«Μπράβο αρχηγέ που δείχνεις ποσό μάγκας και σωστός είσαι. Στις δυσκολότερες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου, εσυ κρατούσες την ομάδα όρθια. Ελπίζω κάποια μέρα όταν ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση να τα ξαναπούμε παιχταρα. Δημήτρη μάγκα για πάντα»

 

«Είσαι ένας από εμάς...μπράβο αρχηγέ... Μόνο που είπες όχι φοράς παντελόνια...»

 

«Πραγματικά ρε μάγκα... Μόνο και μόνο που έμαθα οτι έκλαιγες και τους ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ και αν είναι να φύγεις θες ΜΟΝΟ για εξωτερικό .... Με έκανες και συγκινήθηκα ρε μπαγάσα .... ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΑΣ CAPTAIN ..... Είσαι μάγκας και τριφυλλάρα  ΝΙΩΘΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ..... ΜΟΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ»

 

«Είσαι μεγάλος μάγκας, σέβεσαι την ομάδα όσο δεν τη σέβονται άλλοι που είναι πολλά περισσότερα χρόνια από εσένα!»

 

«είσαι ένας από μας και θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας… Άντρας γνήσιος και αρχηγός. Σου εύχομαι τα καλυτέρα!!»

 

Πηγή : Onsports

X