ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γκρινιάζουν στην Ισπανία για τη διαιτησία

Γκρινιάζουν στην Ισπανία για τη διαιτησία

Οι δηλώσεις του Χουέρτας περί αλλοίωση αποτελέσματος στον 3ο τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος, προκάλεσαν την άμεση απάντηση του Ρέγιες.

Σκηνές από Ελλάδα στην Ισπανία. Η Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε στο "break" της Μπασκόνια, με τον Βραζιλιάνο γκαρντ των Βάσκων, Μαρσελίνο Χουέρτας, να μιλάει για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος από το διαιτητικό τρίο. 

 

Ο παίκτης της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνεθ δήλωσε: "Πάντα διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και δεν γίνεται κάτι. Πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις πάνω σε αυτό, δεν λέω να μας ενοχλεί, αλλά να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Όλη την ώρα μιλάνε στους διαιτητές".

 

Η απάντηση του από την μεριά της "βασίλισσας" ήρθε λίγο αργότερα, με τον Φελίπερ Ρέγιες να υποστήριζει την πλευρά της ομάδας του: ''Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Απλά γελάω με αυτό. Αν υπάρχει μια ομάδα που πρέπει να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, αυτή είμαστε εμείς. Τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής είναι σκληρά, με πολλές επαφές".

 

Το αποτέλεσμα πάντως είναι ένα και δεν αλλάζει. Οι Βάσκοι δοκιμάζονται την Τετάρτη (19/6, 22:00) στη Μαδρίτη και θέλουν μόνο τη νίκη, ώστε να κρατήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία. Σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα του Λάσο θα αναδειχθεί Πρωταθλήτρια.

X