ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γκουγκουλιάς: «Θέλει χρόνο ο Αρης, αλλά δεν ανησυχώ»

Γκουγκουλιάς: «Θέλει χρόνο ο Αρης, αλλά δεν ανησυχώ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αρη μίλησε στο Metropolis 95,5 με αφορμή την ήττα των «κιτρίνων» στη Νέα Σμύρνη

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς, και μίλησε για την ήττα του Αρη από τον Πανιώνιου, την έλλειψη χημείας και τις βοήθειες που πρέπει να έρθουν από τον πάγκο ενώ τόνισε πως ο Αρης είναι το φαβορί για να μπει στην 5αδα.

 

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

 

Για την ήττα του Αρη στη Νέα Σμύρνη: «Ο προπονητής θα πρέπει να δουλέψει στα λάθη του πρώτου ημιχρόνου. Το μισό πάθος του δευτέρου ημιχρόνου αν το είχε στο πρώτο, όλα θα ήταν διαφορετικά. Είναι επιτυχία οι βαθμοί που έχει μαζέψει ο Αρης μέχρι τώρα, δικαιολογείται μια κακή εμφάνιση. Δεν άξιζε να χάσει στη Νέα Σμύρνη ο Αρης».

 

Τη χημεία που δεν υπάρχει στον Αρη: «Είναι μια καινούρια ομάδα και είναι λογικό να ψάχνεται ακόμη. Η ομάδα ψάχνει τις βοήθειες που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο. Το θέμα είναι στην ψυχολογία των παικτών και να μπαίνουν από το πρώτο ημίχρονο συγκεντρωμένοι. Ένα ακόμη στοιχείο που πρέπει να δουλέψει ο προπονητής είναι πως θα μπορεί να επιστρέψει στο παιχνίδι όταν χάνει. Υπάρχει πίεση στην ομάδα από τον κόσμο και είναι λογικό».

 

Τις δύο ήττες του φετινού Αρη: «Ο Αρης έδειξε και στα δύο αυτά παιχνίδια πως ήταν καλύτερος. Δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα, με τη δυναμική που έχει και το έδειξαν και πέρυσι οι ποδοσφαιριστές του, πρέπει να μπαίνει για τη νίκη. Είναι το φαβορί για να μπει στην 5αδα».

X