ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γκουγκουλιάς: «Σημασία έχει ο Άρης να παίρνει τους τρεις βαθμούς»

Γκουγκουλιάς: «Σημασία έχει ο Άρης να παίρνει τους τρεις βαθμούς»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς, μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς, μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», για τον Άρη, τους αντιπάλους του στο πρωτάθλημα και την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

 

Για την εικόνα του Άρη και το κλίμα στην ομάδα: «Ο Άρης δείχνει πιο ομάδα στο γήπεδο, υπάρχει καλό κλίμα και το σημαντικό είναι ότι παίρνει τις νίκες. Βοηθάει πάρα πολύ να πάρεις τους τρεις βαθμούς στα πρώτα παιχνίδια, αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό καθώς το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Μακάρι ο κόσμος φέτος να μην είναι αγχωμένος μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι».

 

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της: «Ο Άρης μπορεί να μην έπαιξε τόσο καλά με την Καλλιθέα, αλλά σημασία έχει ότι πήραν τους βαθμούς. Οι ομάδες που παίζουν εναντίον του Άρη βολεύονται και με την ισοπαλία και αυτό δυσκολεύει την ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Το σημαντικό είναι να πάρεις τους τρεις βαθμούς, γιατί πολλές φορές μπορεί να κάνεις καλές εμφανίσεις και να μην πάρεις τίποτα».

 

Για τις ομάδες που μπορούν να αντέξουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος: «Υπάρχουν καλές ομάδες και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένη. Είναι ακόμα νωρίς και αυτό θα φανεί στην μέση του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ έχει μια δυναμική λόγω της ιστορίας του και του κόσμου και σίγουρα θα είναι ψηλά στην βαθμολογία».

 

Για την παρουσία του κόσμου του Άρη στο γήπεδο: «Ο κόσμος του Άρη ασχολείται με την ομάδα, αλλά έχει κουραστεί και έχει πικραθεί με την όλη κατάσταση στον Άρη. Αν και ήρθαν κάποιες χαρές τώρα, όπως το παιχνίδι με την Μπόκα, όπου γέμισε το γήπεδο, δεν είναι το ίδιο με τα ματς στην Football League. Ο κόσμος θέλει το κάτι παραπάνω από την ομάδα και οι νίκες θα τον φέρουν πιο κοντά στην ομάδα».

X