ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γκώνιας : «Οι διαιτητές δεν είναι για να καθορίζουν αγώνες»

Γκώνιας : «Οι διαιτητές δεν είναι για να καθορίζουν αγώνες»

Ο Έλληνας τεχνικός του Εργοτέλη ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από τη διαιτησία στον αγώνα της ομάδας του με τον Άρη

Ο Τάκης Γκώνιας άφησε αιχμές στη Συνέντευξη Τύπου του αγώνα Άρης -Εργοτέλης για το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά : «Οι διαιτητές δεν είναι για να καθορίζουν αγώνες, αλλά για να διεκπαιραιώνουν αγώνες.»

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

 

Για το παιχνίδι: «Μέσα σε μία εβδομάδα παίξαμε με τον τέταρτο εκτός, τον τρίτο εντός και σήμερα με τον πρώτο. Κερδίσαμε τα δύο από τα τρία. Ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη ή αυτό που μας αξίζει, αλλά δυστυχώς δεν μας αφήνουν να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Όπως στο πρώτο έτσι και τώρα, σας θυμίζω, ότι στο πρώτο ισοφαριστήκαμε με πέναλτι που δεν ήτανε. Ήταν λάθη του διαιτητή δεν λέω για δόλο. Και το 2-3 ήταν με οφ σάιντ.

 

Και σήμερα, τελειώνει ένα πρώτο ημίχρονο, που εμείς δεν είχαμε τις τελικές όπως στα άλλα ματς, αλλά σε αυτό οφείλεται η αμυντική λειτουργία του Άρη. Και δεχόμαστε με αυτό τον τρόπο γκολ που όλοι είδατε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη, τον καλό του προπονητή και εύχομαι να πάρει στο τέλος αυτό που αξίζει. Ο Άρης δεν χρειάζεται την βοήθεια κανενός. Σήμερα χάρηκα που ήμουν στο γήπεδο, μακάρι να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα».

 

Η συνέχεια: «Ο Εργοτέλης παίζει το ίδιο στιλ ποδοσφαίρου με κάθε ομάδα. Αλλά το ότι δεν δημιουργήσαμε καλές φάσεις, οφείλεται στην άμυνα του και δεν είναι τυχαία ο Άρης εδώ».«Σιχαίνομαι να μιλάω για διαιτητές. Δεν είναι να καθορίζουν αγώνες, είναι να διεκπαιραιώνουν αγώνες. Ο Εργοτέλης προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο», 

 

Για το ποιος θα ανέβει: «Mακάρι να ανέβουν οι δύο καλύτερες ομάδες. Άλλο στιλ η κάθε ομάδα. Το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό».

X