ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γκαγκάτσης κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στη Λίγκα

Γκαγκάτσης κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στη Λίγκα

Απίστευτη σύμπραξη που… θυμίζει εποχές ΠΟΚ με φόντο την προεδρία της Λίγκας για να μη χαθεί η αντιπροεδρία της ΕΠΟ

Στις 14.00 έχει προγραμματιστεί το καθοριστικό δ.σ. της Λίγκας με κύριο θέμα την εκλογή προέδρου, μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη.

 

Παρότι υπήρχε διάθεση από διάφορες ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ, να στηριχθεί ένας υποψήφιος κοινής αποδοχής που να προέρχεται από τις μικρομεσαίες ομάδες, η επιμονή της ΠΑΕ ΑΕΚ να κατεβάσει υποψήφιο τον αντιπρόεδρο της Μηνά Λυσάνδρου και η πιθανή σύμπραξη του Ολυμπιακού (!) αλλάζει άρδην το σκηνικό και δημιουργεί μια συμμαχία που δεν έχει υπάρξει ξανά στη Λίγκα και παραπέμπει σε εποχές… ΠΟΚ (προφανώς για να… κερδηθεί η αντιπροεδρία της ΕΠΟ την οποία καταλαμβάνει ο πρόεδρος της Λίγκας).

 

Η αντίδραση του πλέον ισχυρού πόλου στη Λίγκα, ΠΑΟΚ, έχει εκφραστεί με την υποψηφιότητα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση που δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί τη… μοναδική συμμαχία που κυοφορείται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο υποψήφιοι θα πάνε σε ένα πραγματικό ντέρμπι το οποίο δεν αποκλείεται να κριθεί στην ισοπαλία και στην περίπτωση αυτή θα μετρήσει διπλή η ψήφος του προσωρινού προέδρου, Χρήστου Δάρρα, εκπροσώπου του Πανιωνίου. Με βάση τις εκτιμήσεις που γίνονται από τα επιτελεία των δύο υποψηφίων είναι πιθανό το 7-7 (ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας που έχει το πρόσχημα του αιτήματος να γίνουν οι εκλογές στο φινάλε της σεζόν προτίθενται να ψηφίσουν λευκό), αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ψηφίσει ο Ολυμπιακός τον υποψήφιο της ΑΕΚ. Με απλά λόγια, σ’ αυτή την περίπτωση η ΑΕΚ θα έχει βγάλει πρόεδρο με τη στήριξη του Ολυμπιακού.

 

Η πιθανή σύμπραξη των δύο μεγάλων του κέντρου προφανώς αποτελεί το μεγάλο θέμα και ξεγυμνώνει τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που πορεύτηκαν στο πλευρό του ΠΑΟΚ για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συνέχεια το μεσημέρι στη συνεδρίαση του δ.σ. της Λίγκας που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

X