ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γυρίζει, κρίνει και αποφασίζει

Γυρίζει, κρίνει και αποφασίζει

Καταλύτης στις εξελίξεις αναμένεται να είναι η επιστροφή του Γιάννη Μπύρου από την Κίνα, όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους.

Μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής της Δόξας Δράμας στη Super League 2 της νέας αγωνιστικής περιόδου, το βλέμμα και η προσοχή όλων στρέφεται στις επικείμενες διοικητικές εξελίξεις που καθορίσουν την επόμενη μέρα της ομάδας.

 

Αλλωστε ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Εργοτέλη στο γήπεδο της Δράμας είναι καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα τόσο για τη Δόξα, όσο και για τους Κρητικούς.

 

Καταλύτης στις εξελίξεις αναμένεται να είναι η επιστροφή του Γιάννη Μπύρου από την Κίνα, όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους.

 

Ο ισχυρός άνδρας των «μαυραετών», όπως έχει καταγράψει και το προηγούμενο διάστημα η «M», έχει δεχθεί κρούσεις από συγκεκριμένες κατευθύνσεις και αν προκύψουν σοβαρές προτάσεις θα μπει σε διαδικασία να αποφασίσει. Μετά την επιστροφή του Δραμινού επιχειρηματία αναμένεται να εντατικοποιηθούν οι εξελίξεις προς την κατεύθυνση της οριστικοποίησης της διάδοχης κατάστασης. Ετσι κι αλλιώς, ο Γιάννης Μπύρος έχει οριοθετήσει την 31η Μαΐου ως ημερομηνία-ορόσημο της παρουσίας του στη Δόξα Δράμας.

 

Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας έχει ξεκαθαρίσει πως είναι ανοιχτός σε συζήτηση με μοναδική προϋπόθεση να προκύψει σοβαρή πρόταση, όμως, από την πρόθεση παραχώρησης μέχρι την οριστικοποίηση μιας τέτοιας εξέλιξης υπάρχει μεγάλη απόσταση. Οσο για την πιθανότητα «ναυαγίου» των συζητήσεων; Προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να προδικάσει κάτι τέτοιο.

 

Ο ίδιος ο Γιάννης Μπύρος έχει ξεκαθαρίσει πως θα παραχωρήσει την ομάδα και ο ίδιος θα αποτελέσει παρελθόν, ωστόσο, ουδείς να αποκλείσει ακόμη και την τελική ανατροπή δεδομένων και την παραμονή του στην ομάδα.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X