ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γιορτή και εμπειρία για τον Αιγινιακό

Γιορτή και εμπειρία για τον Αιγινιακό

Τη φημισμένη Χέρτα αντιμετώπισε σε σπουδαίο φιλικό τεστ ο Αιγινιακός γνωρίζοντας την ήττα με 7-0.

Την ήττα με σκορ 7-0 γνώρισε ο Αιγινιακός στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Χέρτα, ωστόσο, όπως είναι προφανές το τελευταίο που μετράει για τους ανθρώπους της ομάδας της Πιερίας ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ο τεχνικός Απόστολος Χαραλαμπίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι φρόντισαν να απολαύσουν το παιχνίδι απέναντι στη φημισμένη γερμανική ομάδα, η οποία την επόμενη εβδομάδα ξεκινά τις υποχρεώσεις της για τη Μπουντεσλίγκα. Σε ό,τι αφορά τα αμιγώς αγωνιστικά, η Χέρτα δεν δυσκολεύτηκε να κυριαρχήσει και να φτάσει στο τελικό 7-0 χάρη σε τέρματα των Ιμπίσεβιτς (20’), Νταρντάι (26’, 41’), Ντούντα (36’), Καλού (69’, 73’) και Κιπρίτ (79’).

 

Η αρχική ενδεκάδα του Αιγινιακού (Χαραλαμπίδης): Καραγκιόζης, Ορφανίδης, Ρίστιτς, Καψάλης, Ζήσης, Πολύζος, Λάσκαρης, Αγγελούδης, Μαρκόφσκι, Τσολακίδης, Πέριτς. Επαιξαν και οι Γιαλαμούδης, Νικολακόπουλος, Σωτηριάδης, Ταουσάνης, Προσκυνητόπουλος, Εππας, Ζαννάκης, Κούστα, Χότζιτς, Στόικος, Ξανθόπουλος, Τοπαλίδης, Δούμτσιος

X