ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γιώργος Σαββίδης: «Να μην ταξιδέψει ΚΑΝΕΝΑΣ στην Λαμία»

Γιώργος Σαββίδης: «Να μην ταξιδέψει ΚΑΝΕΝΑΣ στην Λαμία»

Ο γιος του μεγαλομετόχου και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέτρεψε τον κόσμο της ομάδας να μην ταξιδέψει στη Φθιώτιδα για το ματς του Σαββάτου

Εκκληση στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να μην ταξιδέψουν στη Λαμία έκανε μέσω των social media ο Γιώργος Σαββίδης.
 
 
Ο γιος του μεγαλομετόχου και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέτρεψε τον κόσμο της ομάδας να μην ταξιδέψει στη Φθιώτιδα για το σαββατιάτικο (17/2, 19:30) παιχνίδι, σημειώνοντας πως συντρέχουν λόγοι προβοκάτσιας και πρόκλησης.
 
 
 
Ηδη ο Υφυπουργός Αθλητισμού έχει απαγορεύσει τόσο την οργανωμένη όσο και την μεμονωμένη μετακίνηση για λόγους ασφαλείας ενώ και η Λαμία απ την πλευρά της πάντως είναι διατεθειμένη να ανοίξει τις θύρες της μόνο για τους κατόχους διαρκείας της ομάδας.
 
 

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη:

«Ξέρω ότι για αυτό που θα πω, μερικοί θα ξινίσουν, άλλοι θα εκνευριστούν και κάποιοι θα συμφωνήσουν. Όμως η θέση ευθύνης που κατέχω δεν μου δίνει περιθώρια... Σας προτρέπω λοιπόν να μην μεταβεί ΚΑΝΕΝΑΣ στη Λαμία, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης και προβοκάτσιας. Έμειναν 9 τελικοί και όλοι σας είσαστε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. Μόνο με ενδεχόμενη τιμωρία θα μας στερήσουν αυτό που μας ανήκει. Δεν τους κάνουμε τη χάρη...».
 
 
 
X