ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Γιώργος Σαββίδης είναι πλέον ένας πολύ ισχυρός πόλος

Ο Γιώργος Σαββίδης είναι πλέον ένας πολύ ισχυρός πόλος

O γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, είναι στην πρώτη γραμμή όσον αφορά τις μεταγραφές

Είναι πάντα καλό να ψάχνουμε τις λεπτομέρειες πίσω από κάθε είδηση. Και στην συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τη μεταγραφή του Γιώργου Τζοβάρα, υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο στοιχείο.

 

Η απευθείας επικοινωνία του Γιώργου Σαββίδη με τον αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή της σλοβακικής ομάδας, Ιβάν Κμότρικ. Οι δυο τους έκαναν τις τελικές συζητήσεις και αυτό το γεγονός από μόνο του πιστοποιεί τον άκρως ενεργό ρόλο που έχει πλέον στα μεταγραφικά ο πρωτότοκοςγιος του Ιβάν Σαββίδη.

 

Μπορεί κανείς να επικαλεστεί κι άλλες ιστορίες, Να αναφερθεί σε διάφορα ποσταρίσματα που έκανε ο υιός Σαββίδης στο instagram και αποκάλυπταν ή διέγραφαν μεταγραφικούς στόχους, όμως, πλέον, φαίνεται ότι πλέον έχει αναλάβει και μεγάλο μέρος των αποφάσεων. Είναι η σταδιακή του εξέλιξη σε παράγοντα πρώτης γραμμής και απόδειξη της συνέχειας που θέλει να έχει η εποχή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ ο πατέρας του.


Φυσικά, δίπλα του υπάρχουν πολύτιμοι συνεργάτες όπως η Μαρία Γκοντσάρεβα, ο Μάριο Μπράνκο και το τμήμα σκάουτινγκ, αλλά ενίοτε και ο Μάκης Γκαγκάτσης που ασσχολείται κυρίως με τα “κυβερνητικά”, πλέον όμως είναι σαφές ότι ο Γιώργος Σαββίδης αποτελεί ένα πολύ ισχυρό, ίσως τον ισχυρότερο, πόλο στα μεταγραφικά του Δικεφάλου.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (12/6)

X