ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Γίνονται συζητήσεις με τον Ηρακλή, αλλά...»

«Γίνονται συζητήσεις με τον Ηρακλή, αλλά...»

Ο Παύλος Μυροφορίδης μίλησε για το μέλλον του, την περίπτωση του Ηρακλή, τον Πάκο Ερέρα και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας

Ξεκάθαρος για το μέλλον του στον Ηρακλή ήταν ο Παύλος Μυροφορίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι έχουν γίνει συζητήσεις αλλά όχι κουβέντας ουσίας.

 

Ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής υποστήριξε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στον Γηραιό γιατί είναι μια ομάδα που αγαπάει πολύ αλλά θα πρέπει να υπάρχει μια βάση.

 

Επιπλέον, τόνισε ότι στη Β Εθνική η μόνη του επιλογή είναι ο Ηρακλής αλλά ακόμη δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις.

 

Τέλος, αναφέρθηκε στον Πάκο Ερέρα ευχόμενος να έχει την υγεία του, να δουλέψει με σύνεση και συνεχίσει τις επιτυχίες με τον Άρη.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τον Ηρακλή: «Ας ξεκαθαρίσει πρώτα η κατάσταση και το τι υπάρχει, γιατί τώρα δεν υπάρχει προοπτική απλά μόνο ενδιαφέρον και από εμένα αλλά και τον Ηρακλή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Συζητήσεις γίνονται αλλά όχι επί της ουσίας».

 

Για το εάν θα ήθελε να επιστρέψει στον Ηρακλή: «Δεν το έχω κρύψει ποτέ. Την πρώτη φορά που έφυγα δεν μου έφταιγε κανείς άλλος εκτός από τον μεγαλομέτοχο».

 

Για τις επιλογές που έχει: «Μέχρι στιγμής υπάρχει κάτι από τη Super League ενώ από τη Β Εθνική δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από την Ηρακλή για μένα. Όμως, πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη βάση για να ξέρεις που θα πατήσεις, που θα βαδίσεις».

 

Για το τι θα επέλεγε ανάμεσα σε μια ομάδα της Super League και τον Ηρακλή: «Πάλι θα επέλεγα Ηρακλή γιατί είναι μια ομάδα που αγαπώ και με αγαπάνε και το ξέρω και το ξέρουν».

 

Για τις σχέσεις του με τους Παπαιωάννου, Κατσαμπή: «Τα παιδιά έκανα έναν μεγάλο αγώνα και πέτυχαν. Πρέπει να συνεχίσουν να πετυχαίνουν γιατί το ποδόσφαιρο είναι μια συνεχής μάχη επιβεβαίωσης. Δεν έχω κανέναν θέμα με τα παιδιά γιατί τρέχουν μια ομάδα για το καλό τους. Συζητήσεις γίνονται αλλά κουβέντα ουσίας δεν έχει γίνει ακόμη».

 

Συνέχισε: «Μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν. Φέτος εγώ νιώθω ότι υπάρχουν παράγοντες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και δεν το έχουν ή δεν τους αφήνουν να δουν την πραγματικότητα. Γιατί βλέπουν έναν προπονητή που έχει πετύχει τρεις ανόδους και έναν που δεν έχει πετύχει κάτι και τους βλέπουν το ίδιο».

 

Για τη Δόξα Δράμας: «Δεν έχω κάνει καμία επαφή ποτέ».

 

Για τον Πάκο Ερέρα: «Να έχει την υγεία του και να έχει επιτυχία στη δουλειά του. Να δουλέψει με σύνεση και να συνεχίσει τις επιτυχίες».

 

Για το Μουντιάλ: «Οι Αργεντίνοι ζούνε για να παίξουν ενώ οι άλλοι παίζουν για να ζήσουν».

 

Ακούστε όσα είπε ο Παύλος Μυροφορίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» 

 

X