ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γίνεται Ελληνας ο Μάρτινς - Κρούση της Δόξας σε Χαντί

Γίνεται Ελληνας ο Μάρτινς - Κρούση της Δόξας σε Χαντί

Τι ισχύει με την περίπτωση του 33χρονου Βραζιλιάνου και η απάντηση του 29χρονου Ελληνα μέσου στους ανθρώπους των μαυραετών

Η Δόξα Δράμας κινείται μεταγραφικά για την ενίσχυση του ρόστερ της. Ηδη, οι «μαυραετοί» έχουν 14 υπογεγραμμένα συμβόλαια, ενώ έχουν και τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές, που προπονούνται με την ομάδα.

Θέμα χρόνου είναι επίσης να υπογράψουν οι Μιχάλης Ηλιάδης και Ζοάο Πάουλο. Καθυστέρηση παρατηρείται στην υπόθεση απόκτησης του Μανόλη Πατράλη, όπως έχει ήδη μεταφερθεί μέσω της «Μetrosport», ενώ για την περίπτωση του Γιόναθαν Κασασόλα δημιουργείται θέμα, λόγω των ξένων παικτών, τους οποίους έχει στο ρόστερ της η Δόξα.

 

Ελληνοποίηση του Μάρτινς!

 

Η περίπτωση του Αργεντινού συνδυάζεται ως ενός σημείου με αυτή του Βραζιλιάνου. Κι αυτό γιατί οι «μαυραετοί» κινούν τις διαδικασίες για να κάνουν Ελληνα τον Ροτζέριο Μάρτινς! Ο 33χρονος Βραζιλιάνος μέσος είναι από το 2005 στη χώρα μας, οπότε μπορούν να κινηθούν οι διαδικασίες. Ωστόσο, απαιτείται τουλάχιστον ένας ακόμη μήνας για να επικυρωθεί και με τη βούλα η ελληνοποίηση του.

 

Προσέγγιση και παράταση

 

Την ίδια στιγμή, προκύπτουν νέα δεδομένα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ», η Δόξα προσέγγισε και τον πρώην παίκτη των ΟΦΗ και Αρη, Αγγελο Χαντί.

Ο 29χρονος μέσος ενημέρωσε τους ανθρώπους των «μαυραετών» ότι έχει προτεραιότητα το εξωτερικό και ότι περιμένει πρόταση εκτός Ελλάδας.

Ταυτόχρονα, ο Θόδωρος Τριποτσέρης αναμενόταν να βρίσκεται σήμερα στη Δράμα για τις υπογραφές.

Οπως ενημέρωσε τους ανθρώπους της Δόξας, θα πρέπει η υπόθεση των επίσημων ανακοινώσεων να πάρει παράταση, λόγω οικογενειακού θέματος. Η προφορική συμφωνία πάντως υφίσταται.

 

Η περίπτωση Βοσνακίδη

 

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δόξα εξετάζει και την περίπτωση του Δημήτρη Βοσνακίδη, ως μία ακόμη επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Πέρσι ο 24χρονος έκανε 25 ματς με τη Σπάρτη. Αγωνίστηκε επίσης σε Ηρακλή, Πανθρακικό, Μπάρι και Ζάκυνθο.

X