ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Νιώπας: «Εγώ φεύγω, δεν αντέχω άλλο»

Νιώπας: «Εγώ φεύγω, δεν αντέχω άλλο»

Για την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αιγινιακός μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας στο Metropolis 95.5

Την αποχώρηση του από τον Αιγινιακό όπως και πιθανότατα της ομάδας από το πρωτάθλημα της Football League προανήγγειλε ο Γιάννης Νιώπας μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Ο πρόεδρος του Αιγινιακού υποστήριξε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα καθώς δεν αντέχει άλλο οικονομικά.

 

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι έχει βγάλει στο σφυρί δύο οικόπεδα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το αν προτίθεται να αποχωρήσει από τον Αιγινιακό: 

«Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να αντέξει να συντηρεί μια ομάδα τόσα χρόνια. Είχαν έρθει κάποιοι Γερμανοί το καλοκαίρι να πάρουν την ομάδα αλλά δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και μου το είπαν 1η Σεπτέμβρη. Δε με πειράζει ότι χάσαμε από τα φαβορί. Έτσι κι αλλιώς είχαμε βαρύ πρόγραμμα στην αρχή. Δεν είναι αυτός ο λόγος. Εγώ φεύγω κατηγορηματικά. Δεν αντέχω. Δεν ξέρω εάν θα υπάρχει διάδοχη κατάσταση. Ο Αιγινιακός είναι από τις ομάδες με τα λιγότερα χρέη».

 

Για το αν ο Αιγινιακός θα αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα αν δεν βρεθεί διάδοχη κατάσταση: «Είναι προτιμότερο μια ομάδα να αφήσει απλήρωτο όλο τον κόσμο γιατί δεν μπορεί κάποιος να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του από το να πει εγωιστικά ότι θα συνεχίσω να κάνω κάτι το οποίο δεν αντέχω να το κάνω; Έφτασα σε σημείο να βγάλω δύο οικόπεδα στο σφυρί. Το κεφάλαιο Γιάννης Νιώπας από τον Αιγινιακό έχει τελειώσει. Μακάρι να μπορούσα. Δεν υπάρχει τίποτα. Είναι καμμένη γη. Από την Λίγκα δεν παίρνουμε τίποτα. Πώς να αντέξει ένα μικρό σωματείο όπως ο Αιγινιακός; Εάν δε βρεθεί σταματάει κάποιος να με διαδεχθεί δεν ξέρω τι θα γίνει. Πιθανότατα σταματάει η ομάδα. Εγώ δε μπορώ. Δεν αντέχω. Πιο ξεκάθαρη απόφαση δε νομίζω ότι θα πάρετε». 

X