ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γιαννακόπουλος: «Θα αντιδράσει ο Άρης»

Γιαννακόπουλος: «Θα αντιδράσει ο Άρης»

Την αντίδραση του Άρη, λόγω των πολλών αρνητικών αποτελεσμάτων, περιμένει το Λαύριο, σύμφωνα με τον Σάκη Γιαννακόπουλο

Σίγουρος ότι ο Άρης θα αντιδράσει, παίζοντας και μπροστά στο κοινό του, είναι ο καλαθοσφαιριστής του Λαυρίου, Σάκης Γιαννακόπουλος.

 

Αναλυτικά το blog του Σάκη Γιαννακόπουλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

 

«Δυστυχώς κανένας από εμάς δεν μπόρεσε να χαρεί τη νίκη μας κόντρα στα Τρίκαλα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Δημήτρη (Λεγκίκα)… Είμαι σίγουρος όμως ότι ο Μήτσος, έχει πολλή δύναμη μέσα του και επειδή παράλληλα βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια από ιατρικής πλευράς αλλά και στο επίπεδο της αποθεραπείας, θα επιστρέψει δριμύτερος! Το Λαύριο είναι οικογένεια και είμαστε όλοι στο πλευρό του Δημήτρη…

 

Τώρα έχουμε μπροστά μας το σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη που προέρχεται από άτυχα αποτελέσματα και ήττες στα τελευταία παιχνίδια. Προφανώς και θα θέλει να αντιδράσει με όπλο την έδρα του και τον κόσμο του, που έχει γράψει τη δική του Ιστορία.

 

Εμείς πάμε στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουμε μια εκτός έδρας νίκη που θα μας επιτρέψει να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να μην χάσουμε έδαφος στη μάχη που δίνουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα.

 

Προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά για το παιχνίδι και πιστεύουμε πως μπορούμε και έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε καλή εμφάνιση, η οποία θα μας φέρει το θετικό αποτέλεσμα. Αν τα καταφέρουμε θα "απολαύσουμε" και το μεγάλο διάστημα που ακολουθεί, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις… Πάντα μία νίκη πριν τη διακοπή σου δίνει το δικαίωμα να δουλέψεις με καλύτερη ψυχολογία για τα επόμενα ματς»

X