ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Γιαννάκης έχει έτοιμο πλάνο και περιμένει

Ο Γιαννάκης έχει έτοιμο πλάνο και περιμένει

Καθώς πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία της 20ης Ιουνίου ο “Δράκος” είναι σε θέση αναμονής έχοντας ήδη συζητήσει με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους

 

Στην ελληνική αγορά της Basketleague οι παίκτες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Στην κορυφή είναι οι Ελληνες επιπέδου των δύο αιωνίων της Αθήνας, ακολουθεί η κατηγορία αυτών που “ταιριάζουν” οικονομικά δεδομένα των ομάδων των οποίων το μπάτζετ δεν ξεπερνά τα 2εκ. και οι υπόλοιποι ακολουθούν.

 

Ο Αρης βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία και μετά την προφορική συμφωνία του Νίκου Λάσκαρη με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο τελευταίος ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Με τη σημείωση βέβαια ότι η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί αφού εξοφληθούν τα πάντα από τη φετινή χρήση. Μέσα στις επόμενες ημέρες προβλέπεται να οριστικοποιηθεί η λίστα των παικτών της... κατηγορίας του Αρη. Επί του παρόντος πάντως, ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει αναζητήσει πληροφορίες για τους εξής:

 

Ο Στράτος Περπέρογλου έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και θέλει να επιστρέψει στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο “Δράκος” γνωρίζει ότι σε περίπτωση που ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός – φημολογείται ότι τον θέλει ο Τσάβι Πασκουάλ – τότε το θέμα θα κλείσει. Αν όχι, τότε ο Αρης θα μπει στις ομάδες που θα τον διεκδικήσουν.

 

Δεύτερος είναι ο Γιάννης Αθηναίου. Ο τελευταίος σύντομα θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Γιαννάκης εξετάζει με ενδιαφέρον την περίπτωσή του, είναι αλήθεια όμως ότι τον προβληματίζει έντονα ο τρόπος με τον οποίον βγήκε από το rotation του Γιάννη Σφαιρόπουλου (σ. σ. Λόγω πειθαρχικού παραπτώματος). Υπάρχει σκέψη, αλλά ακόμη δεν έχει μετουσιωθεί.

 

Τρίτος είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος είναι πιθανό να αποδεσμευτεί από τον Ολυμπιακό. Η περίπτωσή του έχει συζητηθεί, εφόσον ο παίκτης αποδεσμευτεί ο Γιαννάκης θα επιδιώξει μια συζήτηση μαζί του και αναλόγως θα αποφασίσει μεταξύ του “Μποχώ” και του Δημήτρη Κατσίβελη ο οποίος είχε αποτελέσει δική του επιλογή στον Ολυμπιακό.

 

Επί της ουσίας όμως, αν δεν εξοφληθεί η ομάδα τα παραπάνω θα παραμείνουν σε θεωρητικό επίπεδο γιατί επίσημες προτάσεις είναι αδύνατο να κατατεθούν όσο πιο ουσιαστικά πράγματα βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

 

X