ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γιαννάκης: «Δεν είχαμε συγκέντρωση, κάναμε εύκολα λάθη»

Γιαννάκης: «Δεν είχαμε συγκέντρωση, κάναμε εύκολα λάθη»

Ο προπονητής του Άρη ήταν απογοητευμένος από την αγωνιστική παρουσία των παικτών του στη βαριά ήττα των κίτρινων στη Γαλλία.

Η έλλειψη συγκέντρωσης έφερε την ήττα, όπως δήλωσε μετά τον αγώνα ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

 

«Προσπαθήσαμε να παραμείνουμε στο παιχνίδι, αλλά στο ξεκίνημα δεν είχαμε συγκέντρωση για να κάνουμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Δώσαμε εύκολα καλάθια μέσα από τη ρακέτα… Είχαν 70-75% στα δίποντα στο ξεκίνημα του αγώνα, έβαλαν μετά και τα τρίποντα και έτσι χάσαμε εμείς την αυτοπεποίθησή μας. Κάναμε πολλά λάθη στην επίθεσή μας, δεν πετύχαμε εύκολα καλάθια και έτσι χάσαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ναντέρ για τη νίκη.

 

Εμείς είχαμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι τρεις μέρες πριν, ήρθαμε εδώ με 11 παίκτες, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε. Δεν είναι η διαφορά αυτή ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Όταν δεν έχεις συγκέντρωση, κάνεις εύκολα λάθη και εμείς κάναμε πολλά σήμερα και χωρίς πίεση, τους δώσαμε εύκολα καλάθια και η Ναντέρ τα εκμεταλλεύτηκε όλα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δούμε το μέλλον μας» είπε ο ο προπονητής του Άρη.

X