ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γιαννάκης : «Η εικόνα μας θα είναι πολύ καλύτερη»

Γιαννάκης : «Η εικόνα μας θα είναι πολύ καλύτερη»

Ιδιαίτερα απογοητευμένος εμφανίστηκε με την εικόνα του Άρη ο τεχνικός της ομάδας ο έμπειρος προπονητής

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκανε έναν μικρό απολογισμό για τη φετινή παρουσία της ομάδας στο Champions League μετά και την ήττα από την Οστάνδη.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

 

«Ξέραμε ό,τι είναι δύσκολο παιχνίδι για μας, χάσαμε δύο παίκτες και έπρεπε να κάνουμε καινούρια πράγματα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε και είχαμε πει. Δεν είχαμε ενέργεια και την δύναμη να αντέξουμε πνευματικά και έτσι η Οστάνδη επέστρεψε. Χάσαμε κάποιες βολές και κέρδισε η αντίπαλη ομάδα Θέλω να πω καλά πράγματα για τα παιδιά, γιατί προσπάθησαν μέσα από δύσκολες συνθήκες. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις, ελπίζουμε να έχουμε τους δύο παίκτες υγιείς σε 2-3 μέρες. Θα είναι καλύτερα από εδώ και πέρα, γιατί οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθούν».

 

Για την κακή πορεία του Άρη στην Ευρώπη, σε συνδυασμό με τον σημερινό αγώνα που χάθηκε από το +19: «Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς δεν είναι ίδια, όπως και οι αντίπαλες ομάδες ή το πρόγραμμα σε σχέση με άλλες χρονιές δεν είναι ίδιο. Μιλάμε με τη δυνατότητα που έχουμε να δούμε το αποτέλεσμα. Παίξαμε με δυνατές ομάδες, με αρκετές ελλείψεις και στα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα προσπάθησε πολύ, αλλά δεν έχουμε περισσότερους από 8-9 παίκτες. Τραβάνε πολύ κουπί τα παιδιά, ο Ιβάν πολλές φορές ζήτησε σήμερα αλλαγή. Οι αποφάσεις των παιδιών στη περιφέρεια ήταν αργές στο τέλος, προφανώς λόγω της κούρασης. Είναι διαφορετικό να παίζεις ένα από δύο παιχνίδια τη βδομάδα. Η εικόνα και η απόδοση θα είναι πολύ καλύτερη από ότι δείχνουν τα αποτελέσματα μετά τη δουλειά που θα κάνουμε πλέον».

 

X