ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γιακουμάκης: «Η δουλειά μου είναι να σκοράρω, το καλοκαίρι στην ΑΕΚ»

Γιακουμάκης: «Η δουλειά μου είναι να σκοράρω, το καλοκαίρι στην ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για την επικράτηση του Πλατανιά επί του Ηρακλή, το στόχο της Ευρώπης, αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για την επικράτηση του Πλατανιά επί του Ηρακλή, αλλά και για το στόχο της Ευρώπης. 

 

Μετά από ερώτηση που του έγινε απάντησε και για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός άσος:

 

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι πιστεύαμε από πριν ότι το ματς θα κρινόταν στο γκολ και ευτυχήσαμε να το βάλουμε εμείς και να πάρουμε τη νίκη. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα, είτε σκοράρω είτε όχι, αλλά το κύριο στοιχείο ως επιθετικός είναι να σκοράρω. Το έκαναν και σήμερα και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

 

Για τη δυσκολία που παρουσιάζει ο Πλατανιάς με τις ομάδες που είναι στα μέτρα του: «Με τις μικρές ομάδες υπάρχει παραπάνω πίεση για τους βαθμούς, με τις μεγάλες μόνο να κερδίσεις έχεις. Και στις κλειστές άμυνες δεν είμαστε και τόσο αποτελεσματικοί. Θα μπορούσα βέβαια να έχω σκοράρει και στο πρώτο ημίχρονο, ευτυχώς το έκανα στο δεύτερο. Συνεχίζουμε, θα το κυνηγήσουμε όσο μπορούμε (σ.σ. τα play off) και στο τέλος θα δούμε τι θα κάνουμε».

 

Για το αν έχει κλείσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Ναι, έχει κλείσει. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το καλοκαίρι θα είμαι στην ΑΕΚ, όμως τώρα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και σκέφτομαι μόνο να βοηθήσω την ομάδα που είμαι». 

 

X