ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, κρίμα. Χίλιες φορές κρίμα…

Για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, κρίμα. Χίλιες φορές κρίμα…

Η υπόθεση του Πρίγιοβιτς έδειξε ότι ο ΠΑΟΚ είναι γυμνός στον τομέα της επικοινωνίας - Γράφει ο Στέλιος Γρηγοριάδης

Oι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι ακόμη δεν έγιναν. Ο Πασχαλάκης, που πρέπει να αναβαθμιστεί μισθολογικά, ακόμη περιμένει. Μεταγραφές δεν έχουν γίνει. Και για τον αντικαταστάτη του Πρίγιοβιτς μόλις τώρα άρχισαν να ασχολούνται.

 

Η αίσθηση του χρόνου και της έννοιας του επείγοντος είναι περίεργη στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο η ανοργανωσιά, που παρουσιάζει πολύ συχνά την εικόνα ενός συνόλου ανθρώπων που μονίμως αιφνιδιάζονται από τα γεγονότα, ακόμη και τα αναμενόμενα, είναι και το ιδιόμορφο τάιμινγκ του Ιβάν Σαββίδη, που δημιουργεί προβλήματα αντί να λύνει, ή που λύνει πολύ καθυστερημένα προβλήματα που δεν θα έπρεπε καν να προκύψουν.   

 

Ηδη το 1/3 του Ιανουαρίου ανήκει στο παρελθόν και ενώ η ομάδα ρίχνεται στη διπλή μάχη του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος, δεν έχει γίνει ούτε μία κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ, όπως δεν έγινε καμία ανανέωση. Αυτή η καθυστέρηση δεν ωφελεί την ομάδα. Τη βλάπτει. Την έβλαψε πολλές φορές στο παρελθόν, γιατί παρατηρήθηκε σε όλες ανεξαίρετα τις μεταγραφικές περιόδους. Παρ’ όλα αυτά, τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα. Κρίμα. Χίλιες φορές κρίμα.

 

Από την άλλη πλευρά, η υπόθεση του Πρίγιοβιτς έδειξε ότι ο ΠΑΟΚ είναι γυμνός στον τομέα της επικοινωνίας. Τρεις εβδομάδες τώρα, από τότε που άρχισε να «σέρνεται» το θέμα, ουδείς από την ΠΑΕ εμφανίστηκε στο προσκήνιο για να εξηγήσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ τι συμβαίνει, ούτε καν παράγγειλε από τα στελέχη του γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας να «περάσουν» μηνύματα του επίσημου ΠΑΟΚ για το όλο ζήτημα.

 

Μία μόνο πληροφορία δόθηκε στα ΜΜΕ κι εκείνη αποδείχτηκε ψεύτικη. Ότι την Τρίτη, προχθές δηλαδή, θα γινόταν ραντεβού του Σέρβου φορ με τον Ιβάν Σαββίδη. Φτάσαμε αισίως στην Πέμπτη, ο Πρίγιοβιτς παραμένει στη Σαουδική Αραβία, και όλοι ξέρουν ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με την Αλ Ιτιχάντ, όσο για τον Σαββίδη βρίσκεται ακόμη στη Ρωσία και, απ’ ό,τι φαίνεται, μόνο με τον Πρίγιοβιτς δεν ασχολείται.

 

Πέρα από τον ανύπαρκτο σεβασμό στην ενημέρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ για σοβαρά ζητήματα, μιλάμε για την αδυναμία της ΠΑΕ να διαμορφώσει την κοινή γνώμη για μια εξέλιξη που σε κανέναν οπαδό δεν αρέσει.

 

Ο πρώτος σκόρερ αποχωρεί και κανείς δεν ξέρει αν ο ΠΑΟΚ έκανε προσπάθεια να τον κρατήσει, ή δέχτηκε χωρίς αντίδραση την κάλυψη της ρήτρας που προβλεπόταν από το συμβόλαιό του. Κανείς δεν ξέρει αν η μετακίνηση του Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ θεωρήθηκε ως ένα συμφέρον deal, ή αντιμετωπίστηκε ως ένα αναπόφευκτο γεγονός.

 

Και, το κυριότερο, κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν βγήκε για να πει στον κόσμο ότι δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί ο πρόεδρος ετοιμάζεται να φέρει έναν γκολτζή ακόμη καλύτερο από τον Σέρβο, ή ότι, τέλος πάντων, θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να μην υπονομευτεί η προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει το νταμπλ.

 

Το θέμα του Πρίγιοβιτς «καίει» εδώ και τρεις εβδομάδες και όμως ο επίσημος ΠΑΟΚ απαξίωσε να έρθει σε επαφή με τους οπαδούς της ομάδας. Επίσης κρίμα. Για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, χίλιες φορές κρίμα…

 

 Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X