ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Για την αρρυθμία του Αρη έφταιγε μόνο ο Πάκο Ερέρα;

Για την αρρυθμία του Αρη έφταιγε μόνο ο Πάκο Ερέρα;

Ο Βασίλης Μάστορας αρθρογραφεί για τον Ισπανό τεχνικό που αποτελεί παρελθόν από τον Αρη και σχολιάζει τον τρόπο που έφυγε από τους «κιτρινόμαυρους»

 

O Ερέρα αποτελεί παρελθόν για τον Αρη, ο οποίος ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Ο Ισπανός μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του περιέγραψε το τι βίωσε στον Αρη και απέδωσε το διαζύγιο στη διαφορά φιλοσοφίας που είχε με τη διοίκηση στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

 

Ο Ερέρα απέφυγε να βάλει τα χέρια επί των τύπων των ήλων και να μιλήσει για όλα εκείνα που τον ενόχλησαν. Ισως γιατί αυτός είναι ο δρόμος που ακολουθούν συνήθως οι απολυμένοι προπονητές, καθώς δεν θέλουν να δημιουργήσουν άσχημη εικόνα στους μελλοντικούς εργοδότες τους ή γιατί ακόμη δεν έχει κλείσει το οικονομικό μέρος του διαζυγίου. Σε κάθε περίπτωση ο Ισπανός ήταν soft απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Κάθε μέρα εμφανιζόταν και ένα άλλο πρόβλημα, δύσκολο για έναν προπονητή να το λύσει. Μικρά πραγματάκια στα οποία δεν θέλω να εισέλθω σε λεπτομέρειες, δεν χρειάζεται» ήταν η απάντηση του η οποία δεν έκανε σοφότερους τους φίλους του Αρη.

 

Ο Ερέρα, επαγγελματίας είναι οπότε αργά ή γρήγορα θα βρει τον επόμενο εργασιακό του σταθμό. Το ζητούμενο είναι πόσο μεγάλο θα είναι το αγωνιστικό κέρδος του Αρη από την απόφαση να φύγει ο Ισπανός. Η αλήθεια είναι ότι αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Το σίγουρο όμως είναι ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, θα πρέπει να αναζητήσει αν πίσω από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, εκτός από την όποια δουλειά του Ερέρα, υπήρχαν κι άλλοι λόγοι οι οποίοι διαμόρφωναν την απόδοση της ομάδας.

 

Γιατί μόνο έτσι θα είναι σίγουρος ότι το ηλεκτροσόκ της αλλαγής θα αποφέρει το ζητούμενο αποτέλεσμα. Γιατί μία αλλαγή προπονητή από μόνη της δεν είναι πάντα αρκετή για να αλλάξει ο αγωνιστικός ρυθμός της ομάδας.

 

FOCUS

Δεν ξέρω αν κάποιοι έβλεπαν… όραμα ή γνώριζαν κάτι περισσότερο, αλλά το σίγουρο είναι ότι από τον περασμένο Αύγουστο υποστήριζαν ότι ο Ερέρα δεν θα είναι στον πάγκο του Αρη μετά τα ντέρμπι. Και το έλεγαν μάλιστα μετ΄ επιτάσεως, οπότε δεν το έπαιζαν… παρολί.  

X