ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Για ποιον πρώην παίκτη του Άρη «ψάχτηκε η Λάρισα»

Για ποιον πρώην παίκτη του Άρη «ψάχτηκε η Λάρισα»

Η περίπτωση του 30χρονου μέσου απασχόλησε τους ανθρώπους της ΑΕΛ

Η επιχείρηση ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου στην ΑΕΛ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και, όπως έχουμε σημειώσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, αυτός που την έχει αναλάβει δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Κούγια.

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ το έχει πάρει επάνω του και στα πλαίσια της «ελληνοποίησης» ψάχνεται για τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ανεβάσουν αυτομάτως επίπεδο το ρόστερ. Μια εξ αυτών είναι χωρίς αμφιβολία ο Ανδρέας Τάτος.

 

Ο βραχύσωμος μέσος δέχθηκε τηλεφώνημα από άνθρωπο της ΑΕΛ που ανέλαβε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

 

Μπορεί επ’ αυτού να μην προέβαλε σοβαρές αντιρρήσεις, ωστόσο οικονομικά οι δύο πλευρές δεν βρήκαν το παραμικρό σημείο επαφής. Και πώς να συμβεί κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που ο Τάτος προέρχεται από μια «φουλ» σεζόν στην Τουρκία με τη φανέλα της Αλτάι και το συμβόλαιό του -που έχει διάρκεια άλλο ένα χρόνο- προβλέπει αποδοχές που ξεπερνούν τις 250 χιλιάδες; Ποσά που ούτε κατά... διάνοια μπορεί να προσεγγίσει η ΑΕΛ, για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή...

 

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι ο Αλέξης Κούγιας δεν δείχνει διατεθειμένος να τα παρατήσει και όπως όλα δείχνουν θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να γεφυρώσει το «χάσμα».

 

Το κατά πόσο αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, δεν μένει παρά να φανεί τις επόμενες ημέρες. Σε ότι αφορά, τώρα, την έτερη περίπτωση Ελληνα ποδοσφαιριστή, όπως έχουμε σημειώσει, αυτή είναι ο Αλέξης Μιχαήλ.

 

Σε αντίθεση με την περίπτωση Τάτου, αυτή του 32χρονου στόπερ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και όπως όλα δείχνουν ίσως και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X