ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Για ό,τι κάνει από δω και πέρα θα κριθεί ο Γραμμένος

Για ό,τι κάνει από δω και πέρα θα κριθεί ο Γραμμένος

Ο Δημήτρης Κανελλάκης αρθρογραφεί για τις άδικες κατηγορίες εναντίον του Γραμμένου αλλά και ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα κριθεί για άλλα πράγματα

Σαφώς και δεν είναι υπεύθυνος ο Βαγγέλης  Γραμμένος  για τον τρόπο  με τον οποίο διαχειρίστηκε η επιτροπή εξομάλυνσης τα πράγματα κι ειδικά ό,τι είχε να κάνει με τα θέματα της αδειοδότησης.


Αδίκως, λοιπόν, κατηγορείται για τις όποιες αλλαγές επιχειρείται να περάσουν στο θέμα της αδειοδότησης, αφού οι συνέπειες για τον Ηρακλή δεν ήταν αποτέλεσμα δικών του ενεργειών. Αν θέλουν με καποιον να τα βάλουν οι άνθρωποι του Ηρακλή, είναι με τον Δρόσο και την παρέα του.Εχει δίκιο ο Γραμμένος να λέει ότι πρέπει να κριθεί για όσα θα γίνουν από την στιγμή που ανέλαβε την ΕΠΟ και μετά.


Ο νέος πρόεδρος θα κριθεί  για το αν καλώς ή κακώς  αποφάσισε να κρατήσει τον Σκίμπε στην εθνική ομάδα. Θα κριθεί για το αν καλώς ή κακώς αποφάσισε ότι η εθνική ομάδα  δεν είναι απαραίτητο να έχει σταθερή έδρα και πως μπορεί να παίζει μια στην Αθήνα, μια στην Θεσσαλονίκη, μια στην Κρήτη και μια στην Πάτρα.
Θα κριθεί για την οικονομική διαχείριση στην ΕΠΟ. Αν αληθεύουν οι μισθοί που φημολογείται ότι παίρνουν τα στελέχη, είναι λογικό οι φίλαθλοι  να αναμένουν την παρέμβαση του κ. Γραμμένου, ώστε να υπάρξει ένας εξορθολογισμός.


Θα κριθεί ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας. Θα κριθεί για την διαιτησία. Θα κριθεί για τον αφελληνισμό του ποδοσφαίρου και αν θα παρέμβει ή θα αρκεστεί να τον παρακολουθεί.Θα κριθεί για το ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο, που απειλείται με αφανισμό. Θα ενδιαφερθεί για να το ενισχύσει ή θα το αφήσει  να κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας;

 

Οταν θα δούμε τις ενέργειες, τις πρωτοβουλίες του κ. Γραμμένου σε όλα τα παραπάνω θέματα, και σε πολλά ακόμη, τότε θα τον κρίνουμε.
Προς το παρόν, καλό θα ήταν να αποφεύγει τους συμψηφισμούς ο νέος πρόεδρος  της ΕΠΟ, διότι το γεγονός ότι "έχουν γίνει χειρότερα  στο παρελθόν" δεν σημαίνει πως δεν έγινε και τίποτε αν ένας  προπονητής στις μέρες μας κάνει χειρονομία προς την κερκίδα...

X