ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ: Θέμα ακύρωσης του τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θέτει η ΑΕΚ!

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ: Θέμα ακύρωσης του τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θέτει η ΑΕΚ!

Η Ενωση έστειλε επιστολή στον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα σε αυστηρό ύφος για το θέμα της αλλαγής της σύνθεσης της διαιτητικής εξάδας

Απίστευτα πράγματα στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο για μία ακόμη φορά. Στην ΑΕΚ φαίνεται να μην έχουν χωνέψει το τρίτο συνεχόμενο χαμένο τελικό από τον ΠΑΟΚ και προσπαθούν να πάρουν το Κύπελλο στα χαρτιά, όπως έκαναν πέρυσι στο Πρωτάθλημα.

 

Με επιστολή σε αυστηρό ύφος η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητάει από τους Μέλο Περέιρα, Ζόραν Λάκοβιτς, Χέμπερτ Χούμπερλ και Πετρ Φούσεκ να μάθει τι ακριβώς συνέβη με τους διαιτητές στον τελικό του Κυπέλλου.

 

Η ΑΕΚ ζητά μέσα σε διάστημα 24 ωρών από την παραλαβή της επιστολής ο Περέιρα να απαντήσει επίσημα και γραπτώς για το αν ισχύουν αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας για την αλλαγή της διαιτητικής σύνθεσης του τελικού.

 

Στην επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος της Ένωσης, Ευάγγελος Ασλανίδης, εκφράζεται η απογήτευση και η απόσυρση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Μέλο Περέιρα σε περίπτωση που ισχύουν όσα δημοσιεύτηκαν. Στην επιστολή αναφέρεται ότι τιθέται ζήτημα μέχρι και εγκυρότητας του τελικού, αν όντως η σύνθεση της διαιτητικής εξάδας ήταν διαφορετική από αυτή που ανακοινώθηκε με βάση το άρθρο 23 του ΚΑΠ.

 

Στη επιστολή αναφέρονται επίσης και τα παράπονα της ΑΕΚ, για τη διαιτησία στον τελικό και τη φάση του πέναλτι και την εμπλοκή του πρώτου βοηθού. Τέλος υπάρχουν απορίες για τη σιγή μέχρι τώρα της ΕΠΟ, ΚΕΔ και του Μέλο Περέιρα για ένα θέμα που ξεπερνά κάθε όριο ηθικής.

 

Αυτό που είναι απορίας άξιο είναι τι θα γινόταν αν κέρδιζε η ΑΕΚ τον τελικό. Θα έψαχνε να δει τι έγινε με τους διαιτητές; Στην Ενωση έχουν κάνει συνήθεια τα τρόπαια στα χαρτιά και μετά το περσινό Πρωτάθλημα, θέλουν να πάρουν με τον ίδιο τρόπο και το Κύπελλο.

X