ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Για αυτό έφυγε από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζιντάν!

Για αυτό έφυγε από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζιντάν!

Αποφάσισε να αποχωρήσει από την «βασίλισσα» καθώς δεν έγινε δεκτή η εισήγησή του για την απόκτηση πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή.

Και όμως, υπήρχε λόγος που αποχώρησε από την Ρεάλ ο «Ζιζού». Η διαφωνία του με τον Πέρεθ που έφερε το οριστικό «διαζύγιο».

 

Έπειτα από 2,5 χρόνια στην τρεις συνεχόμενες φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, ο Ζιντάν αποφάσισε πως τώρα ήταν η ιδανική στιγμή να αποχωρήσει από τον σύλλογο, σύμφωνα με όσα ο ίδιος δήλωσε.

 

Παρόλα αυτά, ο λόγος του οριστικού «αντίο» της «σημαίας» της Ρεάλ ήταν ένας. Η διαφωνία του Γάλλου προπονητή με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «The Sun», ο 45 τεχνικός ήθελε τον Εντέν Αζάρ της Τσέλσι στην «βασίλισσα» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι τέτοιο βρήκε αντίθετο τον πρόεδρο της ομάδας, καθώς ο ίδιος επιθυμούσε να πέσει το «βάρος» στην απόκτηση ενός σπουδαίου τερματοφύλακα, με το όνομα του Ντε Χέα να βρίσκεται στην κορυφή.

 

Ο Ζιντάν δήλωνε ικανοποιημένος με τον Κέιλορ Νάβας, με τον Πέρεθ να μην δείχνει «ζεστός» στην παραμονή του Κοσταρικανού τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα να υπάρχει «ρήξη» στις σχέσεις των δύο αντρών.

 

 

X