ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

G/G στο Πριγκιπάτο, G/G στην Γκενκ, under στο Μάντσεστερ

G/G στο Πριγκιπάτο, G/G στην Γκενκ, under στο Μάντσεστερ

Γκολ και θέαμα περιμένω -πάλι- από Γκενκ και Θέλτα στο Βέλγιο και το G/G εκεί, έχει την προτίμησή μου

Καλησπέρα Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα Μακεδονία μου… Είχε τα καλά του, είχε και τα στραβά του το τετραήμερο που μόλις μας αποχαιρέτησε και θα έλεγα μάλιστα ότι τα καλά, έχασαν, έστω και με διαφορά στήθους… Το πολύ δυνατό πρόγραμμα της Δευτέρας ειδικά, δυσαρέστησε αρκετές προσδοκίες, κυρίως σε ό,τι αφορά στους λάτρεις της Αγγλίας και των -υψηλού επιπέδου- αποδόσεών της. Εκεί, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με αυτήν εδώ την στήλη, πολλά ήταν τα σημεία που δεν μπόρεσαν να μας κάνουν την χάρη να επαληθευτούν.

 

Τέλος πάντων… Ας δούμε τι μπορεί να προσφέρει το πρόγραμμα του διημέρου που ακολουθεί πλέον (ρεπό η στήλη αύριο γαρ…), εδώ όπου to Champions και το Europa League εννοείται πως έχουν την τιμητική τους με την Πορτογαλία μετά, να δίνει αρκετές βοήθειες με την μικρή της κατηγορία…

 

Ας αρχίσουμε με τα φαβορί λοιπόν και με την σειρά που έχουν πάρει θέση στο κουπόνι αυτά, άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν ή όχι, έχω επιλέξει τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

 

Σήμερα: Αλ-Μασρί (με μία απλή κάλυψη εδώ στο «Χ»…), Ντενιζλισπόρ, Φαμαλικάο, Μπράγκα Β’, Σαμσπουνσπόρ (με μία απλή έστω κάλυψη στην ισοπαλία), Ζάμαλεκ, Σάντα Κλάρα, Μονακό (εμπεριέχει ρίσκο αλλά αξίζει η προσπάθεια…), Ακαδέμικα *, Νιου Ινγκλαντ, Μπολίβαρ.

 

Αύριο: Αλ Ταβούν, Ελφσμποργκ (απαραίτητη η κάλυψη στην ισοπαλία εδώ…), Αλ Αχλί (ΣΑ), Αλ Χιλάλ, Μπεσικτάς (με μία απλή κάλυψη στο «Χ»…).

 

Πάμε τώρα και στον τομέα των ειδικών στοιχημάτων τώρα, τομέας αυτός ο οποίος θεωρώ θα απασχολήσει την πλειοψηφία των παικτών.

 

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 1: Ας αρχίσουμε από τα «over», εδώ όπου οι περιπτώσεις που αξίζουν προσοχής είναι ελάχιστες. Σήμερα σημειώστε λοιπόν την Μπράγκα Β’ (με 1-2 εκεί για τελικό σκορ) και τα χαράματα την Μπολίβαρ (με 1-2 και 1-3 σκορ) και αύριο πλέον, την Γκενκ (με 2-2 εκεί για τελικό αποτέλεσμα…).

 

Τips:

 

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 2: Με το μενού των «G/G» δίνω συνέχεια και από εδώ έχω σημειώσει σήμερα τις Πόρτο Β’, Πεναφιέλ, Μπράγκα Β’, Κοβίλια (με 1-1 σκορ), Σαμσουνσπόρ (με 2-1 και 1-1 σκορ), Ισμαίλι (με 1-1 σκορ), Βερέγια (επίσης με 1-1 σκορ), Ιττιχάνε, Φάφε (με 1-1 σκορ), Μονακό (με 2-1 και 2-2 σκορ), Νιου Ινγκλαντ (με 2-1 και 1-1 σκορ) και Μπολίβαρ και αύριο με το καλό, τις Γκαζιάντεπ Μπν. Σπορ (με 2-1 και 1-1 σκορ), Ελφσμποργκ (επίσης με 2-1 και 1-1 σκορ), Αλ Βέντα, Μπεσικτάς (με 2-1 και 1-1 σκορ) και Γκενκ.

 

Προτάσεις:

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΒΕΧΕΝ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ Β΄                                           UNDER

ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΦΡΕΑΜΟΥΝΤΕ                                              1 – N/G

ΓΚΕΝΚ – ΘΕΛΤΑ                                                              G/G

Τριάδα με διπλή (προσοχή, είναι δύο δελτία…). Ενα δελτίο δηλαδή με τον άσο της Ακαδέμικα και ένα με το Ν/G της. Ενδεικτικά, με 10 ευρώ σε κάθε δελτίο (σύνολο 20 ευρώ)…

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΤΑΡΑΝΤΟ – ΠΑΓΚΑΝΕΖΕ ΚΑΛΤΣΙΟ                                       Χ

ΠΕΝΑΦΙΕΛ – ΣΠ. ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ Β’                                         Χ

ΙΣΜΑΪΛΙ – ΣΜΟΥΧΑ                                                          Χ

ΠΟΛΟΚΒΑΝΕ ΣΙΤΙ – ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ ΣΤΑΡΣ                               Χ

ΑΛ ΒΕΝΤΑ – ΑΛ ΦΑΤΕΧ                                                     Χ

ΓΚΕΝΚ – ΘΕΛΤΑ                                                              Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,70 ευρώ τη στήλη…

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΑΒΕΣ                                                   Χ

ΟΛΑΝΕΝΣΕ – ΜΠΡΑΓΚΑ Β’                                                 2

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ Β’ – ΒΑΡΖΙΜ                                                   Χ

ΦΑΦΕ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ Β’                                                      Χ

ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ ΣΙΤΙ – ΜΠΙΝΤΒΕΣΤ ΒΙΤΣ                                  Χ

XΟΡΧΕ ΒΙΛΣΤΕΡΜΑΝ – ΜΠΟΛΙΒΑΡ                                       2

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,50 ευρώ τη στήλη…

 

Αλάτι & Πιπέρι:

 

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 3 : Από το γκρουπ των «2-3 γκολ» τώρα, οι επιλογές έχουν να κάνουν σήμερα με τις Πόρτο Β’, Πεναφιέλ, Κοβίλια, Σαμσουνσπόρ, Ισμαίλι, Φάφε, Ακαδέμικα (με 2-0 σκορ) και Νιου Ινγκλαντ και αύριο, με τις Γκαζιάντεπ Μπν. Σπορ, Αλ Ταβούν (με 2-0 και 2-1 σκορ), Ελφσμποργκ και Μπεσικτάς.

 

*** Από τον τομέα των «under» δε, για να κατεβάζουμε τα ρολά σιγά-σιγά, σήμερα έχω Τάραντο, ΑΕ Λεμεσού, Βέχεν, Πολοκβάνε Σίτι και Ακαδέμικα και αύριο, Σάλκε (με 1-0 και 1-1 εκεί σκορ) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (με 1-0 και 0-0 σκορ).

 

X