ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η Γερμανία έχει την πιο ελκυστική δεύτερη κατηγορία της Ευρώπης (pic)

Η Γερμανία έχει την πιο ελκυστική δεύτερη κατηγορία της Ευρώπης (pic)

Η Γερμανία διαθέτει τεράστιους συλλόγους στη Β' κατηγορία και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πουλάει περισσότερο

Μπορεί η αγγλική Championship να είναι η πιο πλούσια δεύτερη κατηγορία αλλά ως εκεί. Η γερμανική 2. Bundesliga μετά τον υποβιβασμό του Αμβούργου και της Κολωνίας κόβει τα περισσότερα εισιτήρια απ’ όλες.

 

Ο περσινός υποβιβασμός των «δεινοσαύρων» και των «τράγων», ομάδες που συγκεντρώνουν πολύ κόσμο, έχει ανεβάσει κατακόρυφα τα νούμερα των εισιτηρίων της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

 

Το Αμβούργο που γνώρισε για πρώτη φορά τον υποβιβασμό στην ιστορία του κόβει κατά μέσο όρο 50.208 εισιτήρια φέτος ενώ η Κολωνία 48.093 σύμφωνα με την έρευνα που έγινε στις δεύτερες κατηγορίες σε Γερμανία, Αγγλία, Ρωσία, Γαλλία, Ισπανία και Ολλανδία μέχρι και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

 

Στην 3η θέση ακολουθεί η Λιντς που επί εποχής Μαρσέλο Μπιέλσα κάνει βήματα προς την σωστή κατεύθυνση και σε κάθε αγώνα της μαζεύει 32.942 οπαδούς. Επόμενη στη λίστα είναι η Άστον Βίλα με 31.440 κοινό και η Ζανκτ Πάουλι με 29.447 θεατές.

 

Η πρώτη ομάδα στην Γαλλία είναι η Λανς με 29.428 θεατές και μετά βρίσκεται η Ντιναμό Δρέσδης με 28.121 θεατές. Την δεκάδα συμπληρώνουν η Νότινγχαμ (27.021), η ρωσική Ρότορ (27.021) μαζί με την Τβέντε (26.975).

 

Δείτε το γράφημα με τις 25 ομάδες που έχουν τα περισσότερα εισιτήρια:

 

 

 

X