ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Η ΝΔ θα κάνει ό,τι μπορεί για να εμποδίσει τη συμφωνία»

«Η ΝΔ θα κάνει ό,τι μπορεί για να εμποδίσει τη συμφωνία»

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε τη συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα για τη νέα ονομασία των Σκοπίων

Κάθετα αντίθετη με την ονομασία των Σκοπίων σε Βόρεια Μακεδονία είναι η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας παράλληλα ότι θα χρησιμοποιήσουν όλα τα εργαλεία που τους δίνει το Σύνταγμα ώστε να εμποδίσουν την υλοποίηση της εν λόγω συμφωνίας.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τη θέση της ΝΔ στη συμφωνία του Τσίπρα για το Σκοπιανό: «Τι θέλετε να πάτε να τους δείρετε; Είμαστε κάθετοι κατηγορηματικοί αντίθετοι και θα χρησιμοποιήσουμε ότι μπορούμε για να εμποδίσουμε την υλοποίηση αυτής της συμφωνίας. Θα το δείτε τις επόμενες ώρες. Όσα εργαλεία μας δίνει το Σύνταγμα θα τα χρησιμοποιήσουμε όλα. Θεωρούμε πολύ κακή και βλαπτική τη συμφωνία αυτή. Μπορεί ο κ. Τσίπρας μόνος του να πηγαίνει και να δεσμεύει τη χώρα χωρίς να έχει πάρει την έγκριση της Βουλής; Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Μέχρι να μπει η υπογραφή και να γίνει η πρόσκληση στο ΝΑΤΟ τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι θέλει να έχει καλές σχέσεις με τους έξω».

 

Για το εάν θα δώσει η ΝΔ το παρών στο συλλαλητήριο των Πρεσπών: «Η ΝΔ σε όλα τα προηγούμενα συλλαλητήρια τήρησε την ίδια στάση, συμμετείχε. Σίγουρα οι βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι εκεί».

 

Ακούστε όσα είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» 

X