ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Γεωργιάδης και το «ασπρόμαυρο» παρελθόν του (vids)

Ο Γεωργιάδης και το «ασπρόμαυρο» παρελθόν του (vids)

Το dna του 45χρονου είναι «ασπρόμαυρο» και η πορεία του το αποδεικνύει

Μετά από δυόμιση χρόνια ο Γιώργος Γεωργιάδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ στη θέση του συνεργάτη του Λούμπος Μίχελ στην αθλητική διεύθυνση της ΠΑΕ.

 

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει έντονο «ασπρόμαυρο» παρελθόν αφού έχει τιμήσει την ομάδα και ως ποδοσφαιριστής αλλά και με άλλες αρμοδιότητες.

 

Έχει αγωνιστεί με την «ασπρόμαυρη φανέλα» την περίοδο 1999-2003 μετρώντας 105 συμμετοχές και 42 γκολ ενώ έχει ξαναβρεθεί στο ρόστερ του συλλόγου τη σεζόν 2007-2008 έχοντας 38 συμμετοχές και τρία γκολ, κλείνοντας την καριέρα του στην Τούμπα.

 

Ο Γεωργιάδης κρέμασε τα παπούτσια του το καλοκαίρι του 2018 αλλά δεν απομακρύνθηκε από το Δικέφαλο αφού με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009 ανέλαβε χρέη σκάουτερ και προπονητή της ομάδας νέων του συλλόγου. Το 2012 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή  ενώ μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη ανέλαβε προσωρινά την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και με την έναρξη της περιόδου 2013-2014 επέστρεψε ξανά στη θέση του τεχνικού διευθυντή.  

 

Το Μάρτιο του 2014 βρέθηκε και πάλι στην άκρη του «ασπρόμαυρου» πάγκου αντί του Χουμπ Στέφενς ενώ ένα χρόνο αργότερα (Μάρτιος 2015) ανέλαβε και πάλι ως αντικαταστάτης του Άγγελου Αναστασιάδη. Οι δρόμοι του με τον ΠΑΟΚ χώρισαν αλλά ενώθηκαν και πάλι σήμερα (12/1) με τον Ιβάν Σαββίδη να τον τοποθετεί στη θέση του συνεργάτη του Λούμπος Μίχελ με αρμοδιότητα την ελληνική αγορά και τη διαχείριση των ακαδημιών του συλλόγου.

 

Θυμηθείτε δύο χαρακτηριστικά γκολ της καριέρας του: 

 

 

 

Θυμηθείτε δύο σημαντικές νίκες του Δικεφάλου με τον Γεωργιάδη προπονητή:

 

 

X