ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γεμίζει το ΟΑΚΑ η ΑΕΚ

Γεμίζει το ΟΑΚΑ η ΑΕΚ

Ο κόσμος του "δικεφάλου" ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του συλλόγου και δηλώνει παρών ,έχοντας εξαντλήσει ήδη 6.000 διαρκείας

Δυναμικά ξεκίνησαν οι πωλήσεις των εισητηρίων διαρκείας της ΑΕΚ ,καθώς οι φίλαθλοι του δικεφάλου έχουν εξαντλήσει ήδη 6.000 διαρκείας ,νούμερο που βλέπουμε σε λίγες ομάδες της Superleague και παρά το γεγονός ότι η "Ένωση" αγωνίζεται στην Football League.

 

Μεγάλη ώθηση από τον κόσμο θα αντλήσουν  και την επόμενη σεζόν οι κιτρινόμαυροι ,καθώς τα διαρκείας "φεύγουν" με γοργούς ρυθμούς και στις τάξεις της ΑΕΚ επικρεατεί η άποψη πως η κινητικότητα θα συνεχιστεί στα ίδια επίπεδα.

 

Σημαντικό ρόλο στην ανταπόκριση του κόσμου έπαιξε και η μεταγραφική δραστηριότητα της "Ένωσης" ,οσο και οι εξελίξεις για την «Αγιά Σοφιά».

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στις μετρήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ δεν συμπεριλαμβάνονται οι κάρτες που έχουν προμηθευτεί οι οπαδοί του συλλόγου ,μέσω των συνδέσμων.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Μετά και τις σημερινές πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον 3000ο νικητή που είναι ο κ. Γεώργιος Μποφίλος (θύρα 15), τον 4000ο νικητή που είναι ο κ. Παναγιώτης Χρυσοχόος (θύρα 29), τον 5000ο που είναι ο κ. Αναστάσιος Κατσιούλης και τον 6000ο που είναι ο κ. Παντελής Λιγνός (θύρα 9).

 

Στον αριθμό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται τα διαρκείας των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας μας.

 

Οι παραπάνω τέσσερις νικητές μαζί με τους ήδη ανακοινωθέντες των προηγούμενων ημερών θα παρακολουθήσουν μια προπόνηση της ομάδας μας και θα φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές μας.

X