ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Γελάω με τέτοια σφυρίγματα, μας αδίκησαν και στα δυο παιχνίδια»

«Γελάω με τέτοια σφυρίγματα, μας αδίκησαν και στα δυο παιχνίδια»

Ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα σχολίασε με καυστικό τρόπο τη διαιτησία του Ευαγγέλου στην Τρίπολη

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης που ήταν ο πρωταγωνιστής στη φάση του γκολ που δεν μέτρησε ποτέ στο δεύτερο μέρος στην Τρίπολη, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι «γελάω με τέτοια σφυρίγματα, μας αδίκησαν και σήμερα και στην Τούμπα». 

 

Παράλληλα, ο μεσοεπιθετικός των Αρκάδων ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

 

«Oι διαιτητικές αποφάσεις μας στέρησαν την πρόκριση. Και στην Τούμπα και σήμερα. Στο σημερινό αγώνα εφευρέθηκε ένα φάουλ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Δεν θα σταθούμε σε αυτό, αλλά στην προσπάθεια που κάναμε. Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα και την κοιτάξαμε στα μάτια και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Παρόλα αυτά τα λάθη κατά της ομάδας μου είναι πολλά και επαναλαμβανόμενα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

 

«Εγώ κάνω μια κίνηση στον χώρο βλέπω την μπάλα και τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να πέφτει μόνος του και με πιάσανε τα γέλια. Τον ρώτησα τι γίνεται, είπα και στον Βαρέλα και στον διαιτητή ότι δεν έκανα τίποτα. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις αποφάσεις των διαιτητών όμως. Το μόνο που θα πω είναι πως γελάω με τέτοια σφυρίγματα και από όλα αυτά βγαίνω δυνατός. Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Βιεϊρίνια, πιο δυνατός γιατί τον χρειάζεται το ποδόσφαιρο».  

X