ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καβάλα: Γεγονός η… ΠΑΕ ΑΟΚ 1965

Καβάλα: Γεγονός η… ΠΑΕ ΑΟΚ 1965

Την έναρξη των διαδικασιών για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, η οποία θα έχει την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΟΚ 1965» έλαβε το βράδυ της Παρασκευής

Την έναρξη των διαδικασιών για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, η οποία θα έχει την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΟΚ 1965» έλαβε το βράδυ της Παρασκευής η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλα.

 

Αφού προηγήθηκε ο διοικητικός, οικονομικός αλλά και ο αγωνιστικός απολογισμός των τμημάτων για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε οι διοικούντες αλλά και τα μέλη του ΑΟΚ προχώρησαν στη λήψη αποφάσεων που έχουν να κάνουν με τη σύσταση της εταιρείας. Οπως αποφασίστηκε, λοιπόν, το μετοχικό κεφάλαιο θα ανέρχεται στις 30 χιλιάδες ευρώ και για την κάλυψή του θα εκδοθούν χίλιες μετοχές κόστους 30 ευρώ έκαστη.

 

Παράλληλα, συστάθηκε πενταμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τους τους κ.κ. Αντωνίου, Δεληκάρη, Κατσαμακίδη, Κουφατζή, Κανάκη, οι οποίοι θα αναλάβουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ.

 

Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά τη διάρκεια της συνέλευσης διευκρινίστηκε πως η νέα ΠΑΕ ξεκινά «λευκή» τη λειτουργία της και χωρίς να τη βαραίνουν χρέη του παρελθόντος.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X