ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δώνης: «Ο Γκαρσία δεν κατάλαβε πότε…»

Δώνης: «Ο Γκαρσία δεν κατάλαβε πότε…»

Ο προπονητής του «Τριφυλλιού» εξέφρασε την άποψη του για τον Ουρουγουανό συνάδελφο του

Ο Γιώργος Δώνης παραχώρησε μία ξεχωριστή συνέντευξη στην ιστοσελίδα contra.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πάμπλο Γκαρσία.

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη μεταξύ τους σχέσεις, αλλά και σε αυτά που πιστεύει για τον πρώην «ηγέτη» του ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

 

«Προπονητικά δεν μπορώ να ξέρω, αν θα κάνει καριέρα. Είναι όμως ένας άνθρωπος που ποδοσφαιρικά τον χρειάζεται η κάθε ομάδα, όταν είναι καλά αγωνιστικά. Γιατί είναι ηγέτης, αρχηγός που παρασέρνει τους υπόλοιπους. Το πρόβλημα με αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι όταν φτάνουν στη δύση της καριέρας τους. Δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν πότε έρχεται το τέλος, δεν το αποδέχονται ενώ τους το δείχνει το σώμα τους και εκεί επέρχεται η κόντρα με τον εαυτό τους ρίχνοντας σε κάποιους άλλους την ευθύνη.

 

Αυτό το πράγμα το βλέπουμε πολύ συχνά, το είδαμε με τον Τότι με τη Ρόμα. Εγώ τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου, γιατί προσπάθησα πολλές φορές με τον Γκαρσία και το ξέρει ο ίδιος. Η δική μου δουλειά ήταν να τελειώσει στον ΠΑΟΚ και να είναι η σημαία ψηλά. Στο δικό του το μυαλό αυτό σήμαινε πως πρέπει να παίζει πάντα βασικός. Δεν έχουμε ξαναβρεθεί ποτέ, αλλά εγώ δεν μάλωσα ποτέ μαζί του».

 

«Ποτέ, άλλωστε, δεν είχα μικρό επεισόδιο με παίκτη, αν εξαιρεθεί μία φορά με τον Σέρμπαν στη Λάρισα, ο οποίος μάλιστα είναι πολύ φίλος μου", ομολογεί και συμπληρώνει ότι "με το πέρασμα των ετών γνωρίζω μπαίνοντας στ' αποδυτήρια πότε πρέπει να είμαι ήρεμος, πώς να τους διαχειριστώ και πώς άλλες φορές θα φέρω την ένταση. Είναι εντελώς τεχνητές κρίσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ψεύτικες γιατί μπορεί η συνθήκη του παιχνιδιού ν' απαιτεί μια διαφορετική συμπεριφορά. Εσύ πρέπει να την κρίνεις σωστά».

 

X