ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Φως στο τούνελ για τα οικονομικά του Ηρακλή

Φως στο τούνελ για τα οικονομικά του Ηρακλή

Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Μίκρα πως θα συγκεντρωθεί, τελικώς, το απαιτούμενο ποσό προκειμένου να συσταθεί η νέα ΠΑΕ και ο Ηρακλής να πρωταγωνιστήσει

Δύσκολη όχι όμως και απογοητευτική είναι η οικονομική κατάσταση στον Ηρακλή. Η έλλειψη ισχυρού μεγαλομετόχου αλλά και ρευστού σαφώς και δυσχεραίνει τις προσπάθειες των διοικούντων σε αρκετούς τομείς, όμως από τη Μίκρα τις τελευταίες ημέρες πηγάζει μία συγκρατημένη αισιοδοξία.

 

Αισιοδοξία ότι στο τέλος θα συγκεντρωθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, τέτοιο που θα είναι ικανό και για να συσταθεί φυσικά η νέα ΠΑΕ, να γίνει η αύξηση του μετοχικού και πολύ περισσότερο ο Ηρακλής τη νέα περίοδο να ακολουθήσει πορεία πρωταθλητισμού. Ηδη μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί αρκετά χρήματα τα οποία έχουν βάλει επιφανείς επιχειρηματικά-και όχι μόνο- Ηρακληδείς και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας αυτά θα αυξηθούν τις επόμενες ημέρες.

 

Πολύ απλά γιατί έτοιμοι να συνδράμουν οικονομικά, χωρίς ωστόσο να επιθυμούν ενεργή απασχόληση με τα διοικητικά, κάποιοι εκ των επιχειρηματιών που έχουν προσεγγίσει εδώ και καιρό οι κυανόλευκοι. «Δεν θέλω να μπω μπροστά, ούτε να πάρω τη θέση του προέδρου, όμως επιθυμώ να μπω στην παρέα σας και να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει εκεί που ανήκει» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα πολύ ισχυρού οικονομικά παράγοντα με τον οποίο υπήρξε χθες συνάντηση.

 

Σύσκεψη για το μετοχικό

 

Στις 8 το βράδυ της Δευτέρας (9/7) προγραμματίστηκε η νέα συνάντηση διοικούντων, παραγόντων και επώνυμων Ηρακληδέων (μεταξύ των οποίων και ο Θόδωρος Καράογλου) στη Μίκρα. Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι το μετοχικό κεφάλαιο και η άμεση ανάγκη να εξασφαλιστούν περίπου 300.000 ευρώ για να συσταθεί η νέα ΠΑΕ.

X