ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Forza Matteo, Forza Leonardo…

Forza Matteo, Forza Leonardo…

Έρχονται στιγμές που αληθινά το ποδόσφαιρο φαίνεται τόσο μικρό και ασήμαντο.

 

Έρχονται στιγμές που αληθινά το ποδόσφαιρο φαίνεται τόσο μικρό και ασήμαντο. Είναι ώρες που αναρωτιέσαι γιατί παθιάζεσαι, στεναχωριέσαι, κλαις, εκνευρίζεσαι για ένα άθλημα που προσφέρει όντως πολλά συναισθήματα όμως δεν παύει να είναι κάτι δευτερεύον στη ζωή μας.

 

Πρόσφατα, συγκλονισμένοι πληροφορηθήκαμε την απώλεια της συζύγου του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Αγγελόπουλου από την κακιά αρρώστια. Νέα γυναίκα, 42 ετών. Ευτυχώς, οι απανταχού κάφροι, προτίμησαν τουλάχιστον να σιωπήσουν.

 

Στην Ιταλία, το τελευταίο διάστημα, ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές, ο Λεονάρντο Μπονούτσι, περνάει τις δικές του δύσκολες στιγμές. Ο δίχρονος γιος του Ματέο, υπέφερε από μία σπάνια αρρώστια. Χρειάστηκε να κάνει μία λεπτή επέμβαση και εκεί που όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, τα πράγματα χειροτέρεψαν ξαφνικά.

 

Το παιδί δίνει μάχη για την ζωή του και φυσικά ο αμυντικός της Γιουβέντους, δεν ήταν στο ματς με τη Λάτσιο, ενώ απουσιάζει και από τις υποχρεώσεις του από την εθνική Ιταλίας. Προφανώς και αυτό είναι το απολύτως λογικό. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί, είναι ότι πέραν της δεδομένης στήριξης των φίλων της Γιούβε, ο Μπονούτσι βλέπει όλη την ποδοσφαιρική Ιταλία να είναι μαζί του.

 

Συμπαίκτες, αντίπαλοι αλλά και φίλαθλοι που σηκώνουν πανό. Είτε Ναπολιτάνοι, είτε Ρωμαίοι… Δεν έχει σημασία η καταγωγή. Σημασία έχει το συναίσθημα. Ειδικά αν γίνεις πατέρας καταλαβαίνεις. Όμως ακόμη και αν δεν ζήσεις αυτό το μεγαλείο, μπορείς να αντιληφθείς. Το ποδόσφαιρο, όσες αντιπαλότητες και αν δημιουργεί, ακόμη και σε κάτι τέτοιες, πολύ δύσκολες στιγμές, αποδεικνύει πως μπορεί να ενώσει και να δημιουργήσει ένα κλίμα θετικής ενέργειας. Γιατί μόνο τέτοια χρειάζεται αυτή την στιγμή η οικογένεια Μπονούτσι.

 

Σαν και αυτόν θα είναι σίγουρα αρκετοί ακόμη πατεράδες. Αυτός έχει την ευλογία να είναι περισσότερο διάσημος και σίγουρα πλουσιότερος για να προσφέρει ότι είναι δυνατό στον μικρό Ματέο. Φαίνεται όμως και πάλι πως το χρήμα δεν τα φέρνει και πάλι όλα. Ας προσευχηθούμε όλοι, ώστε ο μικρός Ματέο να είναι και πάλι δυνατός, να δει και πάλι τον πατέρα του να σηκώνει πρωταθλήματα και γιατί όχι να ακολουθήσει και αυτός ανάλογη καριέρα, αφήνοντας τα όλα πίσω σαν μακρινή ανάμνηση.

X