ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Φορτούνης: «Με ήθελε πολύ ο ΠΑΟΚ, ο Βρύζας μου έδινε το 10»

Φορτούνης: «Με ήθελε πολύ ο ΠΑΟΚ, ο Βρύζας μου έδινε το 10»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε μεταξύ άλλων για το πρέσινγκ που δέχτηκε από τον ΠΑΟΚ και τους άλλους «μεγάλους» πριν πει το «ναι» στον Ολυμπιακό

Μεγάλη προσπάθεια έκανε ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Κώστα Φορτούνη το καλοκαίρι του 2014.

 

Αυτό υποστήριξε ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού σε συνέντευξη του στα «Νέα» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις προτάσεις που είχε από όλους τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Ζήσης Βρύζας του έκανε ασφυκτικό «πρέσινγκ» ώστε να έρθει στον Δικέφαλο προφέροντάς του τη φανέλα με τον αριθμό 10. 

 

Ομως ο Φορτούνης είχε αποφασίσει να... πιάσει Λιμάνι όντας προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού έχοντας ως παιδικό όνειρο να αγωνιστεί εκεί.

 

«Είχα προτάσεις από όλους εκείνες τις ημέρες. Θυμάμαι ότι ο Ζήσης Βρύζας του ΠΑΟΚ μου τηλεφωνούσε καθημερινά. Μου έδιναν το “10” στην πλάτη. Μιλούσα και με τον Γιάννη Αναστασίου που ήταν τότε προπονητής του Παναθηναϊκού, είχα μιλήσει με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Εγώ όμως ήθελα να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Στο σπίτι μου. Και ας ήξερα ότι εκεί υπάρχει μία πολύ πιο ισχυρή ομάδα, που μόλις είχε πάρει το πρωτάθλημα και είχε φτάσει ως τους “16” του Champions League. Καταλάβαινα πως θα έπρεπε να ανταγωνιστώ σπουδαίους παίκτες. Ότι δεν θα ήταν εύκολο. Ήθελα όμως να παίξω στον Ολυμπιακό. Το ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Ένιωθα πάντα πως μία μέρα θα γυρίσω. Ή απλά το ήθελα τόσο από τότε που μάζεψα τα πράγμα μου και έφυγα από τον Ρέντη. Με πείραξε πολύ που έφυγα έτσι. Όταν ο μάνατζέρ μου λοιπόν, μου είπε πως τηλεφώνησε ο κύριος Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό, τελείωσαν όλα. Ή κατά έναν τρόπο μάλλον άρχισαν όλα» δήλωσε σχετικά ο Φορτούνης.

X