ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Φωνάζει την επιστροφή του

Φωνάζει την επιστροφή του

Ο Γιώργος Στράντζαλης αρθρογραφεί για την επιστροφή του Αρη σε όλα τα επίπεδα

 

Ο Αρης επέστρεψε και το φωνάζει. Με κάθε δυνατό τρόπο, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Η ευφορία, τα χαμόγελα αισιοδοξίας, ο ενθουσιασμός που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες, κι έχει να κάνει εν πολλοίς με το ηχηρό come back της ομάδας στη Super League, εκδηλώνονται παντού. Από την περασμένη Κυριακή  και σ’ έναν χώρο ο οποίος κεντρίζει το ενδιαφέρον στην πόλη και από τον οποίο περνούν χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά.

 

Η παρουσία της κιτρινόμαυρης Π.Α.Ε. στην 83η ΔΕΘ, με δικό της περίπτερο, ήταν ούτως ή άλλως επιβεβλημένη. Σηματοδοτεί μεταξύ άλλων βέβαια την αναγέννηση της ομάδας και την επιστροφή του Αρη στην κανονικότητα, την οποία είναι αλήθεια ότι είχαμε ξεχάσει τα τελευταία δύσκολα χρόνια που βίωσε -σε όλους τους τομείς-  ο σύλλογος. Η παρουσία του Αρη στη ΔΕΘ δεν είναι κάτι άλλο από μία ακόμη απόδειξη ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε φάση γενικής αναδόμησης. Ότι κάτι καινούργιο και πέρα ως πέρα ελπιδοφόρο ξεκίνησε, με βιτρίνα την ποδοσφαιρική ομάδα. Αυτή που με μόλις δύο επίσημα παιχνίδια κατάφερε να ξανά εμφανίσει τον… εξαφανισμένο από παντού, κυρίως εκτός Θεσσαλονίκης, Αρη και να τον κάνει αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού. Να τον επαναφέρει στα πρωτοσέλιδα και στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. 

 

Προφανώς και είναι ακόμη αρχή, αλλά η σπίθα που χρειαζόταν για να ξεσηκώσει τον Αρειανό να βγάλει το πάθος του για την ομάδα, άναψε. Στην πορεία θα προκύψουν και δυσκολίες, όχι μόνο αγωνιστικές, στις οποίες θα δοκιμαστεί όλος ο οργανισμός που λέγεται Αρης. Αυτό είναι δεδομένο. Το σημαντικό όμως, και αυτό που προκύπτει σαν μία πρώτη εικόνα,  είναι ότι το γκελ έγινε και μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ κόσμου, ομάδας και διοίκησης αρχίζει να χτίζεται με γερά μάλιστα θεμέλια.

 

 

 

 

 

X