ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Focus σε στόπερ από Σουηδία

Focus σε στόπερ από Σουηδία

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν πάρει τα… μάτια τους από τη σκανδιναβική αγορά

Δύο και… βλέπουμε. Εκτός του Ντιάνελ Λάρσον και του Ντάνιελ Σούντγκρεν, οι “κιτρινόμαυροι” σκέφτονται να εντάξουν στο δυναμικό τους κι άλλον παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται στο σουηδικό Πρωτάθλημα.

 

Ηδη, εξετάζουν την περίπτωση στόπερ, θέλοντας να προλάβουν το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους υπάρχοντες στόπερ.


Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ διατηρούν δίαυλο επικοινωνίας με αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της σκανδιναβικής χώρας και συγκεντρώνουν στοιχεία, τα οποία θα τους χρησιμεύσουν σε πιθανή έναρξη διαπραγματεύσεων.

 

Στην Αλκμήνης, ποτέ δεν έπαψαν να ψάχνουν “καλές” περιπτώσεις από τη συγκεκριμένη αγορά και, αν τα ποσά είναι φυσιολογικά, τότε δεν είναι αρνητικοί να μεγαλώσουν τη σουηδική παροικία. Προς το παρόν, δεν είναι σίγουρο αν αποκτηθεί ένας ή παραπάνω κεντρικοί αμυντικοί.

 

Ο αριθμός θα εξαρτηθεί από το αν παραμείνουν στο ρόστερ οι Φραν Βέλεθ και Λίντσεϊ Ροζ. Τα δεδομένα και για τους δύο είναι διαφορετικά, οπότε οι Θεσσαλονικείς προσέχουν για να… έχουν. Εάν αποχωρήσει ένας εκ των δύο, τότε θα αποκτηθεί στόπερ, ενώ αν αποχωρήσουν και οι δύο, τότε είναι ευνόητο πως θα αυξηθούν οι κινήσεις.


Υπέγραψε η ΑΪΚ

 

Στο φύλλο του Σαββάτου, η “Μ” ανέφερε ότι οι παράγοντες της ΑΪΚ κωλυσιεργούν σε διαδικαστικά ζητήματα, τα οποία σχετίζονται με τη μεταγραφή του Σούντγκρεν, ωστόσο τα νεότερα λένε πως οι Σουηδοί υπέγραψαν τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή και είναι πιθανόν να υπάρξει ανακοίνωση από την πλευράς τους, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Σούντγκρεν, πρέπει να περάσει από τα ιατρικά τεστ, κάτι που αναμένεται να συμβεί στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου και, αφού προηγουμένως, έχει ολοκληρώσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με την ΑΪΚ.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (14/5)

X