ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Φλιώνης: «Να σκεφτόμαστε μόνο πως θα νικήσουμε»

Φλιώνης: «Να σκεφτόμαστε μόνο πως θα νικήσουμε»

Ο Δημήτρης Φλιώνης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της νίκης του Άρη επί του Λαυρίου αύριο (13/2) στο Nick Galis Hall .

Ο Δημήτρης Φλιώνης μέσα από το προσωπικό του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο τονίζοντας πως ο Άρης χρειάζεται τη νίκη για βαθμολογικούς, αλλά και ψυχολογικούς λόγους.

 

Το blog του γκαρντ του Άρη αναφέρει:

 

«Ο εντός έδρας αγώνας με το Λαύριο που ακολουθεί είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός για εμάς για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Το Λαύριο είναι η μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα και βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική πορεία με πολύ καλές εμφανίσεις, τόσο μέσα στην έδρα του όσο και μακριά απ’ αυτή. Είναι μια ‘δεμένη’ ομάδα, η οποία ξέρει τι θέλει και τι της ταιριάζει αγωνιστικά και στηρίζεται πολύ στους Αμερικανούς, που έχει στο ρόστερ της και στις ατομικές τους ικανότητες.

 

Εμείς έχουμε πλέον ένα παιχνίδι την εβδομάδα κι αυτό σημαίνει ότι έχουμε χρόνο για να προπονηθούμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα. Δεν πρέπει κανείς μας να έχει δεύτερες σκέψεις, πλην του πως θα κερδίσουμε κι ο καθένας να δώσει τον καλύτερο του εαυτό γι’ αυτόν το σκοπό.

 

Ξέρουμε ότι θα έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο και θέλουμε να του δώσουμε χαρά. Οι μέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερες και περίεργες, γι’ αυτό μια νίκη είναι ό, τι πρέπει για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια πιο δυνατά και να ανακάμψουμε».

X