ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Φλεβαράκης: «Θα μας δώσει εμπειρίες το BCL, πρόβλημα με Νόουλς»

Φλεβαράκης: «Θα μας δώσει εμπειρίες το BCL, πρόβλημα με Νόουλς»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στη media day της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας στο Basketball Champions League με την Μπεσίκτας

Ως μία διοργάνωση που θα δώσει πολύτιμες εμπειρίες στην ομάδα αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ το Basketball Champions League όπως δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης.

 

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στη media day ενόψει του αγώνα με την Μπεσίκτας την οποία χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα.

 

ΕΠίσης αποκάλυψε ότι ο Ζέιν Νόουλς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα με τους «μαυραετούς» της Κωνσταντινούπολης.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Φλεβαράκης:

 

«Η Μπεσίκτας είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, με διαφορετικά δεδομένα από εμάς. Νομίζω ότι η φετινή διοργάνωση του Champions League είναι να δώσουμε στα νέα παιδιά μεγάλες εμπειρίες, και θα μας βοηθήσει να χτίσουμε τη νοοτροπία που χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι θα το παρατήσουμε. Θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδια για το καλύτερο.

 

Έχουμε ένα πρόβλημα με τον Νόουλς, ελπίζουμε να το ξεπεράσει και να παίξει αύριο. Το Champions League θα μας βοηθήσει ώστε να βρούμε ρυθμό, να πάρουμε εμπειρίες, αλλά να μάθουμε να διαβάζουμε και τα δύσκολα παιχνίδια. Τα παιδιά είναι ακόμα σε φάση γνωριμίας, και προσπαθούμε ακόμα να βρούμε τη συνοχή της ομάδας. Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια βοηθούν πολύ ώστε να μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς, ο χαρακτήρας της ομάδας είναι να παλεύει, και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, και με καθημερινή δουλειά θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

X