ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Φλεβαράκης ή ανατροπή

Φλεβαράκης ή ανατροπή

Οσοι “τρέχουν” τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, θα καταλήξουν σήμερα στην τελική επιλογή με φαβορί πια, τον Θεσσαλονικιό προπονητή.

Χρόνος για άλλη καθυστέρηση δεν υπάρχει και σήμερα, εκτός απροόπτου, θα κλείσει η σημαντική εκκρεμότητα του προπονητή για τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου. Οι ως τώρα διεργασίες δεν οδήγησαν σε κάποια συγκεκριμένη απόφαση, παρά μόνο σε κάποιες επαφές που δεν έφεραν αποτέλεσμα. Σήμερα λοιπόν αυτοί που “τρέχουν” την ομάδα, θα συναντηθούν για να πάρουν την απόφαση τους.

 

Ο Κώστας Φλεβαράκης, που ήταν από την πρώτη στιγμή στη λίστα που δημιουργήθηκε, είναι με τα ως τώρα δεδομένα το φαβορί χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί η ανατροπή. Είναι αλήθεια ότι ο Θεσσαλονικιός κόουτς συγκεντρώνει κάποια συγκεκριμένα πλεονεκτήματα τα οποία θα προσμετρηθούν στην τελική απόφαση, ωστόσο δεν μπορεί να αγνοηθεί και η τάση που διαμορφώθηκε σε όλο αυτό το διάστημα εντός του ΠΑΟΚ, βάσει της οποίας θα πρέπει να βρεθεί μία διαφορετική λύση.

 

Αυτή η τάση οδήγησε στην σκέψη προσέγγισης του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς και του Γιούρι Ζντοβτς που όμως δεν προχώρησαν για διαφορετικούς λόγους. Ο Κροάτης επιθυμεί την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε αυτήν την περίοδο λόγω ενός προσωπικού προβλήματος ενώ ο Σλοβένος παρουσίασε αυξημένες απαιτήσεις, κάνοντας τους ανθρώπους της ομάδας να εγκαταλείψουν τις συζητήσεις. Αν δεν κάνει πίσω ο ίδιος, το θέμα του Ζντοβτς δεν μπορεί να προχωρήσει.

 

Πέραν των δύο πρώην Γιουγκοσλάβων, εξετάστηκαν και εξετάζονται οι περιπτώσεις αρκετών Ελλήνων προπονητών, κάποιοι εκ των οποίων αυτοπροτάθηκαν. Η περίπτωση του Θανάση Σκουρτόπουλου είναι εκ των πραγμάτων δύσκολη λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου ενώ μόνο ως αουτσάιντερ μπορούν να αντιμετωπιστούν οι υπόλοιπες περιπτώσεις (Μέξας, Φραγκιάς, Γαβριήλ). Αν δεν προκύψει ανατροπή από τις συζητήσεις που θα γίνουν, μπορεί στη διάρκεια της ημέρας ο Κώστας Φλεβαράκης να γίνει ξανά προπονητής του ΠΑΟΚ μετά από 12 χρόνια.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport»

X