ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Φυσέκης: «Δεν δίνεται η απαραίτητη αφοσίωση στα νέα παιδιά»

Φυσέκης: «Δεν δίνεται η απαραίτητη αφοσίωση στα νέα παιδιά»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα νέα παιδιά, τον Άρη και το λάθος εκπαιδευτικό σύστημα...

Μερικές από τις σημαντικές ατάκες του Γιάννη Φυσάκη: 

- Τα πανεπιστήμια δεν είναι απαραίτητα κριτής μόρφωσης.

- Τα παιδιά είναι η βάση.

- Οι γονείς αποτρέπουν τα παιδιά λόγω φόρτου εργασίας να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

  

Διαβάστε αναλυτικα:

 

Για τα νέα παιδιά: 

«Την περασμένη χρονιά δούλευα ως προπονητής σε ακαδημίες παιδικού τμήματος του Εθνικού. Ήμασταν δύο άτομα. Είμαστε σαν χώρα πίσω και τα παιδιά δυσκολεύονται βάση του εκπαιδευτικού συστήματος, τους «απαγορεύουν» το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσα να πω όχι, τα παιδιά είναι η βάση, δεν πρέπει να είσαι αμέτοχος όταν έχεις χρόνο. Αυτοί είναι το αύριο και το μέλλον. Δεν υπάρχουν αθλητικά σχολεία και οι γονείς αποτρέπουν τα παιδιά λόγω φόρτου εργασίας να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Στόχος μου δεν είναι μόνο να μάθω στα παιδιά ποδόσφαιρο αλλά να τους μάθω να σκέφτονται, τόσο στην ζωή τους όσο και στο γήπεδο, στο μοντέρνο ποδόσφαιρο είναι απαραίτητο».

 

 

Για τον Αρη: 

«Μια συμβουλή, αυτοί που διοικούν πρέπει να είναι προσεκτικοί, βήμα – βήμα. Στόχος της ομάδας πρέπει να είναι η σταθεροποίηση στην Super League. Γίνονται προσεκτικές κινήσεις και αυτό είναι σημαντικό, μικρά και σταθερά βήματα για να μην τρέχουμε μετά. Χρειάζεται υπομονή απ’ όλους και ιδιαίτερη προσοχή. Δεν πας να συγκριθείς με τις μεγάλες ομάδες, οι φανέλες δεν παίζουν. Μόνο με προσοχή θα φτάσουμε εκεί που είμαστε. Αυτός που θα παίρνει τις αποφάσεις πρέπει να είναι Ρεαλιστής».

 

X