ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Φυντάνης: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, αξίζει τον τίτλο»

Φυντάνης: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, αξίζει τον τίτλο»

Εσταζε μέλι για τον Δικέφαλο ο τεχνικός των «βυσσινί» και παραδέχθηκε πως η ομάδα του Λουτσέσκου αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα

Με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο προπονητής της Λάρισας, Ηλίας Φυντάνης, που έχρισε φαβορί τον Δικέφαλο μαζί με την ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

 

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ που έχει τον πρώτο λόγο για να κατακτήσει το πρωτάθλημα μαζί με την ΑΕΚ, η ποιότητα του φάνηκε ξεκάθαρα και χάσαμε δίκαια. Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τη συνεχή κόπωση των ποδοσφαιρστών μας αλλά την ποιότητα του ΠΑΟΚ, που είναι μεγαλύτερη από τη δική μας. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει πολύ επιθετικά, ενώ είχαμε έλλειψη από βασικούς μας ποδοσφαιρστές, όπως οι Ρέντζας, Ντέλετιτς και Κριζμάν. Προσπαθήσαμε να βρούμε λύση με παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και άλλους που αγωνίστηκαν σε διαφορετικές θέσεις».

 

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, είναι η ομάδα που αξίζει τα συγχαρητήρια και αξίζει να έρθει πρώτη».

 

Για τα προβλήματα της ΑΕΛ στο ματς με τον Δικέφαλο: «Το πρόβλημα για εμάς ήταν στη δεξιά πτέρυγα. Όταν μια ομάδα έχει μπακ Βιεϊριίνα και Μάτος αναγκάζεσαι να παίξεις πολύ κλειστά, όμως κρίθηκε στις ατομικές τους νέργειες. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους ευατό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Από τους 11 οι 8 παίκτες έβγαλαν όλο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

 

Για το που ήταν το μυαλό των παικτών του: «Για εμάς προέχουν τα ματς με Παναθηναϊκό και Πλατανιά. Το μυαλό των ποδοσφαιριστών μας ήταν περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια παρά στο σημερινό».

X