ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Φιλικό με ιερό σκοπό στην Καλαμαριά (pics)

Φιλικό με ιερό σκοπό στην Καλαμαριά (pics)

O Aπόλλων Πόντου αντιμετώπισε ομάδα παλαιμάχων των κοκκινόμαυρων και τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση του Φώτη Φολτόπουλου

Φιλικό ανθρωπιάς το απόγευμα της Τετάρτης  στην Καλαμαριά, με τον Απόλλωνα Πόντου να αντιμετωπίζει ομάδα παλαιμάχων των «κοκκινόμαυρων», για ιερό σκοπό.

 

Συγκεκριμένα, τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του φιλάθλου του συλλόγου, Φώτη Φολτόπουλου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Απόλλωνα, με τους επαγγελματίες να επικρατούν με 5-3, σε πολύ ευχάριστο κλίμα…  Οι Χασομέρης (2), Κυβελίδης, Μπρίτο και Ηλιάδης σκόραραν από την πρώτη ομάδα, οι Μελισσίδης, Κεφαλάς και Σαπαρίδης από τους παλαίμαχους. Με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκαν οι νεαροί τερματοφύλακες Παπουτσής και Κουσίδης, ενώ απουσίασαν οι Λόπεθ, Καλογεράκης, Βλαχομήτρος και Καπίας.

 

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Παπουτσής, Καλογέρης, Σαμαράς, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Μπρίτο, Κυβελίδης, Χασομέρης.

Επαιξαν και οι: Ηλιάδης, Λιόνης, Καλί, Γκουγκούδης, Δόρης, Δαλιανόπουλος, Προκοπίου, Τσεμπερίδης, Κουσίδης. 

 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: Σιαμίδης, Τραϊανόπουλος, Μελισσίδης, Σαμλίδης, Δεμιρτζόγλου, Παρμαξίδης, Σιάφος, Τσέκος, Μπαξεβάνος, Κάκογλου, Σαπαρίδης.

Επαιξαν και οι: Φυντανίδης, Νικολαΐδης, Τσιπτσόνης, Τσιλιφίδης, Κεφαλάς, Κωνσταντινίδης, Μπαλτούνας, Καλπίδης.

X