ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η FIFA, ο Περέιρα και το μνημόνιο

Η FIFA, ο Περέιρα και το μνημόνιο

Οι αντιδράσεις που ήταν έντονες κυρίως από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ πριν από έναν μήνα για τον Περέιρα είχαν ως στόχο να αποδομήσουν τον αρχιδιαιτητή

Σε δείπνο προσκάλεσαν τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων ομάδων (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός) οι επιτατραμένοι της FIFA προκειμένου να περάσουν τα κατάλληλα μηνύματα για τον Μέλο Περέιρα.

 

Οι αντιδράσεις που ήταν έντονες, κυρίως από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ πριν από έναν μήνα για τον Περέιρα είχαν ως στόχο να αποδομήσουν τον αρχιδιαιτητή.

 

Ο οποίος σημειωτέον χαίρει της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης των αρμοδίων της παγκόσμιας ομοσπονδίας πόδοσφαίρου. Τι θα ειπωθεί στο αποψινό δείπνο; Ποιά είναι τα μηνύματα που θέλουν να περάσουν ο Φούσεκ και η παρέα του, στους εκπροσώπους των μεγάλων ομάδων;

 

Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως η FIFA και η UEFA στηρίζουν τον Μέλο Περέιρα. Και εφόσον επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες και περάσουν ξεκάθαρα το μήνυμα πως ο Περέιρα είναι ο άνθρωπος που θα σηκώσει το κύριο βάρος και την νέα σεζόν, τότε οι εκπρόσωποι των αθηναϊκών ομάδων θα πρέπει να αλλάξουν άμεσα στάση.

 

Γιατί ας μην ξεχνάμε, πως το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε καθεστώς μνημονίου. Και ελέγχεται από τους επιτετραμένους των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X