ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

FIFA για Κύπελλο: Στο ΟΑΚΑ ο τελικός και με κόσμο

FIFA για Κύπελλο: Στο ΟΑΚΑ ο τελικός και με κόσμο

Ξεκάθαρη η FIFA ως προς τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου, ακόμη κι αν προκύψει ζευγάρι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Λιγότερο από ένας μήνας απέμεινε για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας (ορίστηκε για τις 12 Μαΐου), με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη κλείσει θέση σε αυτόν μετά το 3-1 του πρώτου ημιτελικού επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

 

Τη δεύτερη θέση διεκδικούν ΑΕΚ και Λάρισα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά μετά το 2-1 των «βυσσινί» στο πρώτο ματς στο «AEL FC Arena».

 

Η πιθανότητα συνάντησης ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στον τελικό είναι ένα ενδεχόμενο πολύ ορατό, γεγονός, το οποίο «πονοκεφαλιάζει» τις αρχές μετά και όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα μετά τον μεταξύ τους αγώνα Πρωταθλήματος στην Τούμπα.

 

Σύμφωνα, ωστόσο, με όσα αποκαλύπτει δημοσίευμα της «Live Sport», η FIFA είναι ξεκάθαρη όσον αφορά τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού. Συγκεκριμένα, η παγκόσμια ομοσπονδία έχει στείλει σαφή οδηγία προς την ΕΠΟ ο αγώνας να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και παρουσία κόσμου.

 

«Δεν μπορεί ένα τέτοιο παιχνίδι να διεξάγεται μπροστά σε άδειες εξέδρες ή να έχει μόνο μαθητές», ήταν η οδηγία από τους ξένους αξιωματούχους που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Το δημοσίευμα αναφέρει, επίσης, πως για τον καλύτερο έλεγχο των οπαδών αναμένεται να διατεθούν 20-22 χιλιάδες. εισιτήρια σε κάθε ομάδα, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν και οι αξιωματούχοι της FIFA και της UEFA ώστε να έχουν προσωπική άποψη για ό,τι συμβεί.

X