ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η Ferrari ποντάρει πολλά σε νέα SUV και υβριδικά μοντέλα

Η Ferrari ποντάρει πολλά σε νέα SUV και υβριδικά μοντέλα

Πολλά νέα μοντέλα στο μέλλον από τη Ferrari

 

SUV και υβριδικά μοντέλα αναμένεται να βοηθήσουν τη Ferrari έως το 2022 να διπλασιάσει του εταιρικά κέρδη της.

 

 

 

Η ιταλική εταιρεία έχει σχεδιάσει την παραγωγή 15 νέων αυτοκινήτων, ανάμεσα σε αυτά κάποια υβριδικά μοντέλα και ένα SUV. Τάδε έφη εκπρόσωπος της φίρμας κατά τη συνεδρίαση του ομίλου στο Maranello.

 

Βέβαια, έγινε επίσης πολύς λόγος από το νέο επικεφαλής της ετιαρείας, Louis Camilleri, για τους φόβους των μετόχων, έπειτα από τον θάνατο του μακροχρόνιου ηγέτη του ομίλου FIAT, Sergio Marchionne, στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, γεγονός που ανάγκασε τους Ιταλούς να… κατεβάσουν στο κιβώτιό τους μία σχέση. Ο Camilleri έπρεπε να εξηγήσει στους επενδυτές ότι ο στόχος του Marchionne (2 δισεκατομμύρια ευρώ για το 2022) θα παραμείνει το ίδιο υψηλός.

 

Ο διάδοχος του Marchionne έχει ως πρώτο στόχο τα 1,8 με 2 δισεκατομμύρια ευρώ. «Οπωσδήποτε, πρόκειται για ένα φιλόδοξο μεν, αλλά εφικτό -με βάση την εκτέλεση ενός ακριβούς και λεπτομερούς σχεδίου- πλάνο», είπε ο Camilleri. Ο τελευταίος διαδέχτηκε το Marchionne στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, χαρακτήρισε το πλάνο φιλόδοξο και έστειλε τις μετοχές της Ferrari στα… Τάρταρα. Από τότε έως σήμερα, όμως, η αισιοδοξία έχει επανέλθει στις τάξεις της ιταλικής εταιρείας…

X