ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το εγκώμιο του Αμπέλ Φερέιρα για τον Ζοάο Παλίνια (video)

Το εγκώμιο του Αμπέλ Φερέιρα για τον Ζοάο Παλίνια (video)

Ο ΠΑΟΚ δίνει τα ρέστα του για να φέρει στην Θεσσαλονίκη τον Ζοάο Παλίνια για τον οποίο έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια ο τεχνικός του «Δικεφάλου»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

 

Ο Ζοάο Παλίνια αποτελεί «παιδί» του Αμπέλ Φερέιρα, αφού τον είχε τόσο στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όσο και στην Μπράγκα ενώ και ο ίδιος ο παίκτης εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του.

 

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ με χαρακτηριστικά «υπολογιστή» ώστε να είναι ιθύνων νους του «Δικέφαλου του Βορρά», αυτά τα χαρακτηριστικά τα βρήκε σε έναν παλιό γνώριμο του καθώς είχε τον παίκτη... στα χέρια του στην Μπράγκα.

 

Η υπόθεση βρίσκει εμπόδια και παίρνει χαρακήρα σίριαλ καθώς εμπλέκεται η Μπράγκα με την οποία υπάρχει όρος να μη γίνει κίνηση για κάποιον παίκτη της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

 

Ο Παλίνια βλέπει στο πρόσωπο του Φερέιρα τον ποδοσφαιρικό του πατέρα αλλά και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει την καλύτερη άποψη για τον 24χρονο χαφ καθώς όταν ο παίκτης είχε αποκτηθεί από την Σπόρτινγκ.

 

«Γνωρίζω πολύ καλά τον Παλίνια, δεν χρειάζεται να πω πολλά γι' αυτόν, θα πρέπει ο ίδιος να δώσει απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Το σίγουρο είναι ότι είναι μαχητής, πολύ δυνατός αθλητής τα δίνει όλα στο γήπεδο κάνει αυτό που του λέω και ήρθε να μας βοηθήσει, είναι ακόμη μια πολύ καλή επιλογή για την ομάδα».

 

Μπορείτε να δείτε εδώ το βίντεο

X