ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Φαβορί για Εθνική Γαλλίας ο Ζιντάν

Φαβορί για Εθνική Γαλλίας ο Ζιντάν

Ο Γάλλος τεχνικός είναι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία των «τρικολόρ»

Αβέβαιο φαντάζει το μέλλον του Ντιντιέ Ντεσάμπ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γαλλίας με τον Ζινεντίν Ζιντάν να είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του.

 

Δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» υποστηρίζει ότι παρά την πρόκριση της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας η Ομοσπονδία δεν είναι ιδιαίτερη ευχαριστημένη με τη μέτρια εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στη διάρκεια της προκριματικής φάσης και σκέφτεται την αντικατάσταση του Ντεσάμπ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

 

Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος χαίρει εκτίμησης τόσο της ίδιας της Ομοσπονδίας όσο και του κόσμου.

 

Ωστόσο, για να καταστεί αυτό εφικτό θα πρέπει ο «Ζιζού» να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Φλορεντίνο Πέρεθ ναι μεν να μην έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Γάλλο προπονητή αλλά δείχνει να πιστεύει στις δυνατότητες του.

 

Εφόσον, ο Ζιντάν αποχωρήσει από τη «Βασίλισσα» το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λέβ.

X