ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η φανέλα του ΠΑΟΚ για πάντα στο Απελντοορν (pics)

Η φανέλα του ΠΑΟΚ για πάντα στο Απελντοορν (pics)

Τα χρώματα του Δικεφάλου θα κοσμούν από εδώ και στο εξής το προπονητικό κέντρο όπου φιλοξενήθηκαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας

Τη δική της θέση στο προπονητικό κέντρο του Απελντοορν θα έχει από εδώ και στο εξής η φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

Ο οδηγός του λεωφορείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Φώτης Κυριακόπουλος, δώρισε μία φανέλα του Δικεφάλου στην επικεφαλής των εθελοντών του κέντρου, την Μαριάνε Αλοφς Νίεσινγκ.

 

Η κ. Νίεσινγκ, που έδωσε και εκείνη αναμνηστικά στον γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ Χρήστο Καρυπίδη, φωτογραφήθηκε κρατώντας τη φανέλα, ενώ ήταν ντυμένη στα ασπρόμαυρα.

 

«Κυρία ΠΑΟΚ, με ΠΑΟΚτσήδικο φόρεμα και μια φανέλα για το προπονητικό κέντρο. Ευχαριστώ πολύ, Φώτη Κυριακόπουλε, θα την κρατήσουμε στο κτίριο του κέντρου. Περήφανοι που ήμασταν οι οικοδεσπότες του ΠΑΟΚ για 11 μέρες στο Απελντοορν» έγραψε στα social media η κ. Νίεσινγκ. 

 

 

 

Πριν τον ΠΑΟΚ, στο Απελντοορν ειχε φιλοξενηθεί και η Εθνική Ελλάδας που έκανε μίνι προετοιμασία για τους αγώνες με την Ιταλία και την Αρμενία.

 

Η κ. Νίεσινγκ ειχε αναπτύξει καλή σχέση και με τον Άγγελο Αναστασιάδη και το επιτελείο του.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι απο χθες φιλοξενείται στο ίδιο κέντρο στο Απελντοορν, άλλη μια ασπρόμαυρη ομαδα που κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ο ΟΦΗ.

X