ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Φαν Σιπ: «Δεν ήρθα για να περάσω καλά,να ξανακάνουμε την Εθνική ομάδα»

Φαν Σιπ: «Δεν ήρθα για να περάσω καλά,να ξανακάνουμε την Εθνική ομάδα»

Τι δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός

Την άποψη ότι οι παίκτες θα πρέπει να αφήσουν το εγώ μακριά από την ομάδα εξέφρασε ο Φαν Σιπ.

 

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός υποστήριξε ότι δεν ήρθε για να περάσει καλά αλλά να προσπαθήσει να αλλάξει τις συνθήκες και να κάνει τη γαλανόλευκη ξανά ομάδα.

 

Οι δηλώσεις του:

 

«Δεν ήρθα εδώ για να περάσω καλά. Γι’ αυτό είναι σημαντικό είναι να εξηγήσουμε τι περιμένουμε όταν έρχονται οι παίκτες στην ομάδα. Να μην έρχονται απλά για να επιστρέψουν για λίγες μέρες στην Ελλάδα και να δουν την οικογένειά τους. Θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη όλα τα άλλα και να είναι περήφανοι όταν έρχονται στην Εθνική, να είναι για αυτούς προτεραιότητα», ανέφερε.
.

Για την Εθνική ομάδα: «Γνωρίζω την κατάσταση στην Εθνική ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό και πρέπει να γίνουμε ξανά ομάδα. Πρέπει ο αγώνας με την Εθνική να είναι προτεραιότητα για όλους. Θα δουλέψουμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Για το αν γνώριζε τα αποτέλεσμα της Εθνικής: «Ναι αλλά δεν επιθυμώ να μιλήσω για το παρελθόν. Πρέπει οι παίκτες να αφήσουν στην άκρη το εγώ και βέβαια να δουλέψουν σκληρά για να έρθουν τα αποτελέσματα».

 

Για το αν έχει βρεθεί ξανά σε ομάδα που είναι σε τόσο δύσκολη θέση:«Είναι λίγος ο χρόνος που είμαστε με την ομάδα. Δεν ήρθα εδώ για να περάσω καλά. Γι’ αυτό είναι σημαντικό είναι να εξηγήσουμε τι περιμένουμε όταν έρχονται οι παίκτες στην ομάδα. Να μην έρχονται απλά για να επιστρέψουν για λίγες μέρες στην Ελλάδα και να δουν την οικογένειά τους. Θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη όλα τα άλλα και να είναι περήφανοι όταν έρχονται στην Εθνική, να είναι για αυτούς προτεραιότητα».

 

Για το κίνητρο που μπορεί να δώσει στους παίκτες του:«Προετοιμαζόμαστε σαν να έχουμε το μέγιστο δυνατό κίνητρο. Βλέπουμε κάθε μέρα τους παίκτες μας στην προπόνηση. Πρέπει να θεωρούμε κάθε παιχνίδι σημαντικό και να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό»

 

 

 

 

 

X